Uşak Belediyesi Modafest 2023 stant başvurularını almaya başladı

Uşak Belediyesi, Uşak halkını resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirmeye devam ediyor. Uşaklılara moda festivali duyurusu yapan Uşak Belediyesi başvuru formu yayımladı.
Uşak Belediyesi Modafest 2023 stant başvurularını almaya başladı

Uşak Belediyesi Modafest 2023 stant başvurularını almaya başladı - Uşak Belediyesi, çeşitli konular hakkında Uşaklıları bilgilendirmeye devam ediyor. Hem resmi internet sitesi hem de sosyal medya hesapları üzerinden önemli açıklamalara yer veren Uşak Belediyesi bu kez yeni bir etkinlik hakkında duyuru yayımladı. Uşak Belediyesi bünyesinde kurulacak olan Kadın Koordinasyon Merkezi'nin (UKAMER) düzenlediği Moda Fest için satant başvurularının alınmaya başladığı kaydedildi. 

UŞAK'TA MODAFEST STANT BAŞVURULARI AÇILDI

Uşak Belediyesi tarafından kurulacak olan UKAMER’in düzenlediği Moda Fest için duyuru yayımlayan Uşak Belediyesi, ''Stant başvuruları başladı! Modafest'te yerini al!'' ifadelerine yer verdi. 

UKAMER 2023 MODAFEST BAŞVURU FORMU
Uşak Belediyesi, 2023 Geleneksel 2.ModaFest tarihini 10-11-12-13 Haziran olarak planladıklarını açıklarken stant ücretleri de şöyle sıralandı;

3x3 625x4 gün= 3000 TL ( A Kategorisi )
3x6 1250x4 gün= 6000 TL ( B Kategorisi )
3x6 1875x4 gün= 9000 TL ( C Kategorisi ) ( sahne önü stantlarımızın ücretlendirmesi farklı olacaktır )

Başvuru için Atatürk Kültür Merkezi 2.Katta yer alan UKAMER ofisinin ziyaret edilebileceği kaydedilirken başvuru formu için TIKLAYINIZ

İlgili Haberler