Uşak Belediyesi Modafest 2023 ile ilgili duyuru yayımladı!

Uşak Belediyesi, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden çeşitli duyurular yayımlayarak Uşaklıları bilgilendirmeye devam ediyor. Uşaklılara moda festivali duyurusu yapan Uşak Belediyesi başvurular hakkında yeni bir duyuru yayımladı.
Uşak Belediyesi Modafest 2023 ile ilgili duyuru yayımladı!

Uşak Belediyesi Modafest 2023 ile ilgili duyuru yayımladı! - Uşak Belediyesi, Uşaklıları bilgilendirmeye devam ediyor. Resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden önemli açıklamalara yer veren Uşak Belediyesi, Modafest hakkında yeni bir duyuru yayımladı. Uşak Belediyesi bünyesinde kurulacak olan Kadın Koordinasyon Merkezi'nin (UKAMER) düzenlediği Moda Fest için stant başvurularının alınmaya başlaması ile   yeni bir hatırlatmaya yer verildi.

UŞAK'TA MODAFEST STANT BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

Uşak Belediyesi tarafından kurulacak olan UKAMER’in düzenlediği Moda Fest için yeni bir hatırlatma yayımlayan Uşak Belediyesi, ''Defileler, söyleşiler, workshoplar, konserler ve etkinlikler; bu festivalde yok yok… Peki ya Uşak’ın değeri esnaflarımız olmadan olur mu?'' ifadelerine yer verdi. ''Kadınlarımıza yönelik hizmet veren ve festival alanındaki stantlarımızda yer almak isteyen işletmelerimiz 3 Haziran Çarşamba gününe kadar aşağıdaki linkten başvuru yapabilir.'' diyen Uşak Belediyesi,  başvuruların ardından 4 Haziran Pazar günü Atatürk Kültür Merkezi'nde kura çekimi gerçekleştirileceğini bildirdi.

UŞAK UKAMER 2023 MODAFEST BAŞVURU FORMU

Uşak Belediyesi, 2023 Geleneksel 2.ModaFest tarihini 10-11-12-13 Haziran olarak planladıklarını açıklarken başvuru için Atatürk Kültür Merkezi 2.Katta yer alan UKAMER ofisinin ziyaret edilebileceği kaydedildi. 

Başvuru formu için TIKLAYINIZ

İlgili Haberler