Uşak 19/26 Temmuz 2023 arası elektrik kesintisi listesi yayımlandı

Uşak'ta 19 ile 26 Temmuz tarihleri arasında yaşanacak olan elektrik kesintileri yayınlandı.
Uşak 19/26 Temmuz 2023 arası elektrik kesintisi listesi yayımlandı

Uşak ili 19 Temmuz 2023 ile 26 Temmuz 2023 tarihleri arasında yaşanacak olan elektrik kesintileri açıklandı. Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. kesintilerini yaşanacak olduğu bölgeleri tek tek açıkladı. Bu hfata boyunca Uşak'ın çeşitli bölgelerinde bazı sorunlar sebebiyle elektrik kesintileri yaşanacak.

Şebeke, tesis bakım ve onarım çalışmaları ise Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından sürdürülecek. Bakım ve onarım işlemleri ise 19'undan 26'sına kadar sürecek.

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yayımlanan liste günlük ve haftalık çalışma programlarını hazırladı ve Uşak halkı ile paylaştı. Buna göre bu hafta boyunca yaşanacak olan elektrik kesintilerinin yeri ve saati bildirildi. Peki Uşak'ta yaşanacak olan kesintilerin tarihi, yeri ve saati nedir?

UŞAK'DA 19-26 TEMMUZ TARİHLERİ ARASINDA ELEKTRİK KESİNTİSİ YAŞANACAK

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin web sitesi üzerinden elde edilen bilgilere göre 19 Temmuz Çarşamba günü saat 17.00'ye kadar elektrik kesintisi yaşanacaktır. Bu elektrik kesintisi şu bölgede yaşanacak; İstasyon Köy Sokağı Bölme DM Kışla Fideri, Karahasan Köy Soka Demirören- İstasyon, Demirören Köy Sokağı, Demirören- Köyün Kendisi.

Diğer kesintiler ise şöyle;

20- 21 Temmuz 2023: İstasyon Köy Sokağı Bölme DM Kışla Fideri, Karahasan Köy Soka Demirören- İstasyon, Demirören Köy Sokağı, Demirören- Köyün Kendisi (saat 17:00’ye kadar)
24 Temmuz Pazartesi: Güneli Köy Sokağı, Güneli- Köyün Kendisi (saat 16:00’ya kadar)
26 Temmuz Çarşamba: Demirören Köy Sokağı, Demirören- Köyün Kendisi (saat 16:00’ya kadar) kesinti olacaktır.

Uşak gündemi ile ilgili tüm haberlerden haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemi takip etmeyi unutmayın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyoruz ve sizlere sunmaya gayret ediyoruz. 

İlgili Haberler