Ünlü fenomen Reynmen Uşak'a Başkan Oldu

Uşak ünlü sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş’ı konuk etti. Reynmen olarak bilinen Aktaş, bir gün boyunca Uşak Belediye Başkanı olarak kentte kaldı.
Ünlü fenomen Reynmen Uşak'a Başkan Oldu

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın daveti üzerine kente gelen ve bir gün süreyle Belediye Başkanı gibi şehri dolaşan fenomen Aktaş, ilginç diyaloglarıyla gülümsetti. Uşak halkının büyük bir beğenisini kazanan Reynmen, sempatik tavırlarıyla vatandaşa da kulak verdi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ile makamında sohbet eden Reynmen, ilk olarak, “Belediye Başkanı ne yapar?” sorusuyla başkanlığa adımını attı. Reynmen’in sorusunu yanıtlayan Başkan Cahan, “Belediye Başkanı Uşak’taki her olaya bakar. Doğumdan ölüme kadar, yolundan suyuna, parkından bahçesine kadar, ister ticari ister ekonomik ve ister kültürel konular olsun, her şeyde Uşak Belediye Başkanı vardır. Ve sen bunu en güzel şekilde yaparsın. Sana güveniyorum.” dedi.

Bir günlük yönetimi kendi tarzıyla yapmak istediğini belirten Reynmen, Başkan Cahan’dan “Meydan senin” yanıtını alınca serüven başladı.

RENKLİ GEZİNİN ‘İLK ROTASI’ KENTPARK OLDU

Uşak Belediye Başkanı olarak geçireceği bir günlük sürecin ilk adımını Başkan Nurullah Cahan’ın makamına oturarak atan Reynmen, işleyişe dair bilgiler aldı.

“Çok değiştin Uşak” sloganını “Haçan Uşak’ına sahip çık” olarak değiştirdiğini belirten Reynmen, “Biraz kültür karmaşası yaşayabilirsiniz, hiç problem değil bana bırakın.” diyerek Uşak’ı Ege’nin incisi haline getiren projeleri yerinde inceledi. Kent Park'a gitmek üzere Uşak Belediyesi'nden ayrılan Yusuf Aktaş, Sivas Belediye Başkanına yönelik bir açıklama yapmayı da ihmal etmedi.

“UŞAK’I METROPOLE ÇEVİRECEĞİM”

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın’a da seslenen Reynmen, “Kaybettiğin başkana dön bir bak istedim. Senin yerine Uşak’ı bir metropole çevireceğim ve Uşak’ı dünyanın merkezi haline getireceğim.” açıklamasında bulundu.

110 bin metrekareye yapılan Kent Park alanında eski spor salonunun yıkımını gerçekleştiren Reynmen daha sonra alana ağaç dikti. Uşak Belediyesi ve TOKİ ortaklığında şehre kazandırılan Türkiye'nin örnek projesi Kentsel Dönüşüm alanından, yürüyen merdivenli, asansörlü modern üst geçitlere, Sağlıklı Yaşam Merkezi’nden, Uşak Belediyesi Atlı Cirit Rehabilitasyon Merkezi’ne ve Atatürk Kültür Merkezi'ndeki Sanat Akademisi'nden Şehir Tiyatrosu'na kadar çeşitli noktaları ziyaret eden Reynmen, Başkan Nurullah Cahan’ın atı Pehlivan’a da bindi.

Uşak Belediyesi Sağlıklı Yaşam ve Gençlik Merkezi ziyareti esnasında bir diyetisyene bir kitap projesini tebrik eden Reynmen, çalışmaların bu şekilde ilerlemesi halinde 1 buçuk aya kalmaz Uşak’ın ismini dünya sıralamasına yazdıracaklarını söyleyerek gülümsetti. Uşak Belediyesi’ne geri dönen Reynmen, Başkan Nurullah Cahan’a ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Tebessüm uyandıran anları 24 dakikalık “bir gün boyunca belediye başkanı olmak” başlığıyla youtube hesabında yayınlayan Reynmen, binlerce hayranına Uşak’ı tanıttı. Yayınlanan video çok kısa bir zamanda bir milyonun üzerinde tıklama aldı. Sosyal Belediyecilik adına oldukça olumlu karşılanan bu çalışma, halkın da beğenisini kazandı. Reynmen 'Meslekleri Öğreniyorum' projesi kapsamında yürüttüğü çalışmaları farklı alanlarda da sürdürüyor.

İlgili Haberler