Ulubey Kanyonları “Bulutların Üstüne” çıkıyor

Doğal güzellikleri ile ilgi çeken ve dünyanın en uzun 2. Kanyonu olan Ulubey Kanyonları film yapımcılarının da dikkatini çekmeye başladı.
Ulubey Kanyonları “Bulutların Üstüne” çıkıyor

Daha önce çeşitli film ve klipler çekilen Uşak’ın gözdesi kanyonlarda şimdi de başrollerinde ünlü oyuncular Ruhi Sarı ve Cemal Hünal’ın yer aldığı ‘Bulutların Üstünde’ filminin çekimleri yapılıyor.

Çınar Prodüksiyon Şirketinin yapımcılığını üstlendiği komedi, dram türü filmde, Cemal Hünal, Ruhi Sarı gibi tanınmış oyuncular yer alıyor.

Uşak Tanıtım sosyal sayfasında yayınlanan haberde; sinema oyuncusu ve filmin yapımcısı Kerim Aydemir yaptığı açıklamada,

“Filmimiz için yaklaşık 7 aydır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu projede uygulayıcı yapımcı ve oyuncu olarak görev alıyorum. Güzel, komedi dram türünde bir film olacak.

Yurt içi, yurt dışı festivallerinde, sinema ve dijital platformlarda yayınlanmasını hedefliyoruz.

 Filmin tamamı Uşak ilinde geçecek. Burada halk ve yönetim tarafından sıcak karşılandık. Bunun yapacağımız işe de pozitif etkisi olacak inşallah.

Yaklaşık bir ay burada olacağız. Yeni oyuncularla beraber çalışmak, tecrübe edinmemde faydalı olacak.  Tabi ki böyle bir projede yer almak benim için mutluluk verici. 

Hayırlısını olmasını temenni ediyorum. Yakın zamanda inşallah tiyatro oyunları ile de seyircimizle buluşacağız. Herkese sağlıklı günlerde buluşmayı diliyorum.” dedi.

(SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler