TOKİ arsa kura çekimi Uşak asıl ve yedek isim listesi belli oldu!

Yükselen ev, arsa, iş yeri fiyatları nedeniyle TOKİ tarafından hayata geçirilen 'İlk Evim İl İşyerim Arsa' projesinde hak sahipleri kura yöntemi ile belirleniyor. TOKİ arsa kuraları için takvim belirlenirken 16 Mart Perşembe günü Uşak'ta yapılan arsa kuralarında isim listesi araştırılıyor.
TOKİ arsa kura çekimi Uşak asıl ve yedek isim listesi belli oldu!

TOKİ arsa kura çekimi Uşak asıl ve yedek isim listesi belli oldu! - Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından duyurulan ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından faaliyete geçirilen  'İlk Evim İl İşyerim Arsa' projesinde kuralar tüm hızıyla devam ediyor. Arsa kuraları için yenilenen takvim bugün Uşak Merkez için yapılacak. Uşak'ta müstakil arsa kura çekilişi bugün itibariyle tanamlanacak ve hak sahipleri belirlenecek. 

TOKİ ARSA KURALARI UŞAK İÇİN YAPILIYOR

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 1 Şubat itibariyle başlayan TOKİ arsa kuralarına ilişkin yaptığı açıklamada 1 milyon konut arsası için kura çekimi yapılacağı kaydedildi. TOKİ arsa sonuçları isim listesine ulaşmak isteyen Uşaklılar arsa kura çekilişi hakkında bilgi almak istiyor. TOKİ 'İlk Evim, İlk İşyerim ve İlk Evim Arsa' adıyla hayata geçirilen projelerde hak sahipleri kura yöntemi ile belirlenirken 16 Mart Perşembe 2023 tarihinde Uşak'ın Merkez ilçesinde müstakil arsa çekilişi yapılıyor. Noter huzurunda yapılan arsa kura çekimlerinde 23 ilde 21 bin 120 müstakil ve müşterek arsanın hak sahibi belirlenecek. Buna göre Uşak Merkez müstakil arsa kuraları saat 15.15 itibariyle başlayacak. 'İlk Evim Arsa' projesinde Uşak Merkez'de 330 müstakil arsa için kura çekimi yapılacak.

TOKİ UŞAK ARSA KURALARI ÇEKİMİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ UŞAK ARSA KURA SONUCU SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ'nin resmi Twitter hesabından paylaşılan bilgilerde ise; ''İlk Evim Arsa projemizde bugün (16 Mart 2023) Saat 10.00

Ağrı
Karabük
Kars
Nevşehir
Tunceli
Iğdır
Uşak Merkez müstakil
Trabzon Merkez müşterek arsa kuraları çekilecek. Kuralar toki.tv ve YouTube hesabımızdan canlı yayınlanacak.'' ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler