TGRT'den ayrılan spiker Ekrem Açıkel'in yeni adresi belli oldu

Ekrem Açıkel geçtiğimiz günlerde TGRT Haber'den ayrılmıştı. Twitter hesabı üzerinden yeni görev yerini açıkladı.
TGRT'den ayrılan spiker Ekrem Açıkel'in yeni adresi belli oldu

TGRT Haber'de spiker olarak görev yapan Ekrem Açıkel ekonomiye dair yapmış olduğu yorum ve eleştirilerin ardından TGRT'den ayrılmıştı. TGRT'den ayrılan Ekrem Açıkel yeni adresini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Açıkel'in paylaştığı not ise dikkat çekti. 

TGRT Haber'de çalışan spiker Ekrem Açıkel yeni adresini paylaştı. Açıkel artık Halk tv'de spiker olarak görevine devam edeceğini duyurdu. Yaptığı paylaşıma ise şu notu düştü; "Ahlaklı hakikate hürmet eden halk haberciliğine devam." ifadelerini kullandı. 

TGRT'DEN AYRILDI HALK TV'YE GEÇTİ

Ekonomiye dair eleştirileri yapan TGRT spikeri Ekrem Açıkel yaşanan bu olaydan sonra TGRT Haber'den ayrılmıştı. Açıkel'in ne zaman mesleğine geri döneceği ise vatandaşlar tarafından merak ediliyordu. Ekrem Açıkel kişisel Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım ile görevine nerede devam edeceğini açıkladı.

Açıkel Twitter hesabı üzerinden şu ifadeleri kullanarak yeni görev yerini açıkladı;  Dostlar, güzel bir haberim var "Ne zaman döneceksin?" Hep sordunuz. Vuslat Artık Halk TV ailesindeyim. Yarın saat 13'te ilk bülten için "vira bismillah" diyeceğim. Bana kucak açan Halk TV yönetimine teşekkür ederim. Ahlâklı hakikate hürmet eden halk haberciliğine devam." diyerek yeni görev yerinin Halk tv olduğunu kamuoyunu duyurdu. 

EKREM AÇIKEL KİMDİR?

Ekrem Açıkel İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olmuştur. Daha sonra 1995 yılında çalışma hayatına başlamıştır. İhlas Haber Ajansında ilk görevine başlayan Açıkel başbakan ve cumhurbaşkanı olaylarını takip etmiştir. 199*6 yılında ise TGRT habere geçmiştir. Daha sonra 2002 yılında Kanal D 13 yıl çalışmıştır. 2018 senesinde yeniden TGRT Haber'de şef editörlüğüne gelmiştir. Buradana ise Halk tv'ye geçiş yapmıştır. 

İlgili Haberler