Son dakika! Kahramanmaraş'ta 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Son dakika gelen habere göre Kahramanmaraş'ta 5,3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.
Son dakika! Kahramanmaraş'ta 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Son dakika! Kahramanmaraş'ta 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi: 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem sonrasında 11 ilde büyük yıkım ve can kayıpları yaşandı. Yer bilimciler bu deprem ile ilgili birçok uyarıda bulunmuşlardı. Bu deprem sonrasında artçıların yaklaşık olarak 1 yıl kadar süreceğini söyleyerek vatandaşları hasırlı binalara girmemeleri yönünde uyardılar. Az önce Kahramanmaraş'ta bir artçı deprem daha meydana geldi. Buna göre Kahramanmaraş Yağmurlu/Göksun ilçesinde 5.3 büyüklüğünde depram meydana geldi. Kandilli Rasathanesi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak gerçekleşen artçı deprem ile ilgili detayları paylaştı. 

Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan bilgilere göre Yağmurlu/ Göksün ilçesinde 5,3 büyüklüğünde ve 5,4 derinliğinde deprem meydana geldi. Artçı depremler birçok ilde hissedildi. Yaşanan artçı depremlerden dolayı uzmanlardan ise uyarılar gelmeye devam ediyor. Hasarlı binalara kesinlikle girilmemesi gerektiği uzmanlar tarafından üstüne basa basa söyleniyor.

KAHRAMANMARAŞ'TA 5,3 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Kandilli Rasathanesi tarafından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan bilgilere göre Kahramanmaraş'ın Yağmurlu/ Göksun ilçesinde 5,3 büyüklüğünde ve 5,4 derinliğinde bir artçı sarsıntı daha gerçekleşti. Bu sarsıntı çevre illerde hissedildi. Yaşanan artçı depremler vatandaşlara korku dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. Artçı sarsıntıların bir yıl boyunca devam edeceğini söyleyen uzmanlar ise hasarlı binalara kesinlikle girilmemesi gerekti konusunda vatandaşları uyarıyorlar. İşte Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan son dakika depremi..

İlgili Haberler