Son dakika! Kahramanmaraş'ta 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Kahramanmaraş'ta bir kez daha artçı deprem meydana geldi. 4,9 büyüklüğünde 5,34 km derinliğinde bu deprem Çağlayancerit ilçesinde meydana geldi.
Son dakika! Kahramanmaraş'ta 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Son dakika AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan bilgilere göre Kahramanmaraş'ta 4,9 büyüklüğünde bir artçı deprem daha yaşandı. 6 Şubat tarihinde yaşanan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki büyük depremin ardından artçı depremler yaşanmaya devam ediyor. 20 Şubat tarihinde ise Hatay'da 6,4 ve 5,8 büyüklüğünde iki büyük deprem yaşanmıştı. Yaşanan bu depremlerin ardından bir aydan fazla süre geçmesine rağmen artçı depremler ise hala devam ediyor. 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 11 ilde büyük yıkımlar meydana geldi. Bugün sabah saatlerinde de 4,7 büyüklüğündeki artçı deprem ile sallanan Kahramanmaraş az önce tekrar sallandı. Bu kez büyüklüğü 4,9 oldu. Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesinde saat 17.49'da 4,9 büyüklüğünde artçı deprem yaşandı. 

SON DAKİKA KAHRAMANMARAŞ'TA 4,9 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesinde saat 17.49'da bir deprem daha meydana geldi. AFAD tarafından paylaşılan bilgilere göre merkez üssünün Çağlayancerit ilçesi olduğu 4,9 büyüklüğünde 5,34 km derinliğinde artçı deprem gerçekleşti. Artçı depremlerin bu kadar yoğun ve uzun sürmesi uzmanlar tarafından açıklanmıştı. 6 Şubat tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremin derinliğininin yeryüzüne çok yakın olmasından dolayı artçı depremlerin senelerce bu şekilde sürebileceği uzmanlar tarafından açıklandı. 

Son dakiki yaşanan depremlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler