Son dakika! Adıyaman'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Son dakika Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan paylaşıma göre Adıyaman'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Son dakika! Adıyaman'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki büyük depremin ardından 11 ilde büyük yıkımlar meydana geldi. Yaşanan bu deprem felaketi ile binlerce insan hayatını kaybetti. Birçok vatandaş ise evsiz kaldı. 6 Şubat tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 20 Şubat tarihinde ise 6,4 ve 5,8 büyüklüğünde iki büyük deprem de Hatay'da gerçekleşti. Yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından artçı depremler ise yaşanmaya devam ediyor.

Bugün Kahramanmaraş'ta 4,7 ve 4,9 büyüklüğünde iki büyük deprem meydana geldi. Ardından ise 5,5 büyüklüğünde bir deprem de Yunanistan'da meydana geldi. Şimdi de Adıyaman'da 4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldiği Kandilli tarafından açıklandı. 

ADIYAMAN'TA 4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ 

Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan paylaşıma göre Adıyaman'ın Aksu Sıncık ilçesinde saat 21.55'te 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği açıklandı. Yaşanan bu depremin derinliği ise 5,0 km olduğu yayınlanan verilerde bildirilmiştir. 

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından artçıların hala devam ediyor olması vatandaşları tedirgin ediyor. Uzmanlar tarafından artçıların bu denli uzun sürmesi ve bir kaç yıl daha sürebileceği açıklandı. Bunun sebebi ise Kahramanmaraş'ta yaşanan iki büyük depremin yeryüzüne çok yakın şekilde olmasından kaynaklı olduğu açıklandı. 

Yaşanan bu artçı depremlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler