Son dakika! Kahramanmaraş'ta 4,7 büyüklüğünde deprem oldu

Kahramanmaraş'ta 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte detaylar.
Son dakika! Kahramanmaraş'ta 4,7 büyüklüğünde deprem oldu

Son dakika gelen habere göre saat 19.06'da Kahramanmaraş'ta 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki büyük deprem yaşanmıştı. 20 Şubat tarihinde ise 6,4 ve 5,8 büyüklüğü iki büyük deprem daha Hatay'da yaşandı. Yaşanan bu depremlerde binlerce vatandaş hayatını kaybetti. Binlercesi ise evsiz kaldı. Deprem felaketinin ardından yaralar hala sarılmaya devam ederken artçılar da yaşanmaya devam ediyor. Az önce gelen habere göre Kahramanmaraş Kazandere- Göksun'da 4,7 büyüklüğünde ve 5,4 km derinliğinde deprem meydana geldiği açıklandı. İşte detaylar.

KAHRAMANMARAŞ'TA 4,7 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ

Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan bilgilere göre Kahramanmaraş Kazandere- Göksun'da saat 19.06'da 4,7 büyüklüğünde ve 5,4 km derinliğinde bir artçı deprem daha yaşandı. Yaşanan bu artçılar vatandaşları huzursuz etmeye devam ediyor. Ünlü Jeologlar ise bu artçıların yıllarca devam edebileceğini öngörüyor. Bunun sebebinin ise 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş'ta yaşanan depremlerin yeryüzeyine çok yakında gerçekleşmesi olarak ifade ediyorlar.

Kahramanmaraş merkezli depremler yaşanmaya devam ederken komşu ilçeler ve şehirler de yaşanan bu depremleri hissediyor. İşte Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan deprem bilgileri; 

Son dakika gerçekleşen depremlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. 

İlgili Haberler