Son dakika! Adana'da korkutan deprem

Adana'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. İşte detaylar.
Son dakika! Adana'da korkutan deprem

Son dakika haberine göre Adana'da bir artçı deprem daha yaşandı. Adana Topallar- Saimbeyli'de 4,3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. 

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde gerçekleşen depremlerden Türkiye'nin tam 11 ili feci şekilde etkilendi. Birçok ilde binlerce bina yıkıldı. Binlerce insan yaşanan bu depremler neticesinde hayatını kaybetti. Binlerce vatandaşımız ise evsiz kaldı. Depremlerin ardından yaralar sarılmaya devam ederken yaşanan artçılar ise vatandaşları tedirgin etmeye devam ediyor. Ünlü Jeologlar ise bu artçıların bir kaç yıl daha süreceğini öngörüyor. Peki Adana'da yaşanan depremin detayları nelerdir? İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

ADANA'DA 4,3 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ

Adana Topallar- Saimbeyli'de saat 19.42'de 4,3 büyüklüğünde ve 4,9 km derinliğinde bir artçı deprem daha yaşandı. Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan bilgilere göre Adana'nın Saimbeyli ilçesinde meydana gelen bu deprem 4,3 büyüklüğünde yaşandı. Saat 19,42'de gerçekleşen bu deprem çevre illerde de hissedildi. 

Kandilli Rasathanesi tarafından Adana'da yaşanan depremin ayrıntıları açıklandı. Bu ayrıntılar ise aşağıdaki ekran görüntüsü üzerinden detaylı inceleyebilirsiniz. 

Son dakika deprem haberlerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için yaşanan depremleri yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Sizde bu tarz haberleri Uşak Gündem ayrıcalığı ile takip edin. 

İlgili Haberler