Son dakika! Akdeniz'de 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Son dakika gelen habere göre Akdeniz'de 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Son dakika! Akdeniz'de 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerin ardından artçı sarsıntılar hala devam ediyor. 6 Şubat tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerin ardından 20 Şubat tarihinde de Hatay'da 6,4 ve 5,8 büyüklüğünde iki büyük deprem meydana gelmişti. Yaşanan bu depremlerin ardından 1 aydan fazla süre geçmesine rağmen artçı sarsıntıların ise devam etmesinin sebebi deprem uzmanı vatandaşlar tarafından açıklandı. 

Artçıların hala devam ediyor olmasının sebebi ise Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerin yeryüzüne çok yakın derinlikte meydana gelmesi olarak açıkandı. Son dakika AFAD ve Kandilli tarafından yapılan paylaşıma göre Akdeniz'de 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. İşte Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan paylaşıma göre Akdeniz'de gerçekleşen deprem ile ilgili detaylı bilgiler..

AKDENİZ'DE 4,6 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ

Kandilli Rasathanesi tarafından sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşıma göre Akdeniz'de 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu deprem saat 22.59'da 7,6 km derinliğinde meydana geldi. Yaşanan depremlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takip edebilirsiniz. Sizler için son dakika yaşanan depremleri yakından takip ediyor ve sizlere anında sunuyoruz. 

İlgili Haberler