Sinan Ateş'in eşi CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş bugün CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.
Sinan Ateş'in eşi CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

Ankara'da silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. CHP Lideri Kılıçdaroğlu bu ziyareti bir fotoğraf karesi ile sosyal medya hesabı üzerinden yayınladı. Yayınlanan paylaşıma ise şu not düşüldü; "Bugün rahmetli Sinan Ateş'in eşi sevgili kızım Ayşe Ateş beni ziyaret etti. Allah bana ömür verdiği sürece, onu yanı başımdan ayırmayacağım, benim yol arkadaşımdır. Sinan Ateş'in hesabını beraber soracağız." dedi. 

30 Aralık 2022 tarihinde Ankara'nın Çankaya ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş bugün CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na makamında bir ziyaret gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu ise söz konusu görüşmeden bir fotoğraf karesini kişisel Twitter hesabı üzerinden paylaştı. Paylaşımında ise dikkat çeken cümleler kullandı. 

"BENİM YOL ARKADAŞIMDIR"

Ankara'da silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi bugün CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu CHP Genel Merkezinde ziyaret etti. Yapılan bu görüşmenin ardından burada çekilen bir fotoğraf karesi ile paylaşım yapan Kılıçdaroğlu paylaşımına şu notu düştü; "Bugün rahmetli Sinan Ateş'in eşi sevgili kızım Ayşe Ateş beni ziyaret etti. Sadece şunu söyleyeceğim: Allah bana ömür verdiği sürece, onu yanı başımdan ayırmayacağım, benim yol arkadaşımdır. Sinan Ateş'inhesabını beraber soracağız." ifadelerine yer verdi. 

İlgili Haberler