Sesli Grubuna darbe üzerine darbe

Geçtiğimiz Nisan ayında Sesli Şirketler Grubu bünyesinde bulunan; Sesli Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sespa İhracat ve Pazarlama Anonim Şirketleri hakkında konkordato ilan eden mahkeme bu kez de fabrikaların ortağı olan şahıslar hakkında konkordato ilan etti.
Sesli Grubuna darbe üzerine darbe

FETÖ/PYD tarafından 15 Temmuz 2016 tarihinde kalkışılan kanlı darbe girişiminin ardından sahipleri tutuklanan ve kayyuma devredilen Sesli Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ortakları; Gönül Sesli, Ekrem Sesli, Hazım Sesli ve Mehmet Sesli hakkında; Uşak 4. Asliye Hukuk Mahkemesi (Asliye Ticaret Mahkemesi sıfatıyla) konkordato geçici mühlet kararının ilanen tebliği yönünde karar verdi.

Mahkeme şahıslar hakkında; “02 Haziran 2022 tarihinden itibaren başlamak üzere Geçici Mühlet Kararı” verdiğini ve alacaklıların ilan tarihinden itibaren 7 gün içerisinde itiraz edebileceğini duyurdu. (Mahkemenin verdiği 7 günlük süre bugün sona erdi)

Uşak 4. Asliye Hukuk Mahkemesi (Asliye Ticaret Mahkemesi sıfatıyla) 27 Nisan tarihinde konkordato geçici mühlet kararının ilanen tebliği yönünde karar vermişti.

https://www.usakgundem.com/ekonomi/usakta-ekonomik-cevreler-bu-olayi-konusuyor-h9837.html

(HİDAYET KIRAN / HABER)