ŞEKER YATIRIM halka arz başlıyor! Şeker Yatırım halka arz kaç lot verir, ne zaman, hangi bankalarda var?

Halka arz takipçileri, özellikle son dönemlerde en sık araştırılan konuların başında gelen Şeker Yatırım halka arzda son bilgileri merak ediyor. SPK’dan onay alan şirketlerden biri olan Şeker Yatırım halka arz oluyor. Yatırım yapmak isteyenler dikkat!
ŞEKER YATIRIM halka arz başlıyor! Şeker Yatırım halka arz kaç lot verir, ne zaman, hangi bankalarda var?

Şeker Yatırım halka arza katılmak isteyenler arama motorları üzerinden Şeker Yatırım halka arz kaç lot verir, Şeker Yatırım halka arz ne zaman işleme başlayacak? Sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Bankalarda SKYMD olarak bulunabilecek Şeker Yatırım halka arz hakkında merak edilenler haberimizde

ŞEKER YATIRIM HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR?

Şeker Yatırım halka arzda kaç lot verileceği henüz belli değil. Ancak yapılan analizlere göre Şeker Yatırım halka arza 3 milyon kişinin katılması halinde 17-18 lot hisse dağıtımının yapılabileceği öngörülebilir.

ŞEKER YATIRIM HALKA ARZ 1 LOT NE KADAR?

Halka arzlara katılacak olanlar aynı zamanda 1 lot fiyatı merak ediyor. Alınan son bilgiye göre Şeker Yatırım Menkul Değerler 1 lot 7 TL’den alıcı bulacak. Firma, yaptığı açıklamasında halka arz büyüklüğünü 367,5 milyon TL olarak duyurdu. Toplam da ise 52,5 milyon adet lot dağıtılacağı ifade edildi.

Katılımcılar arasında Şeker Yatırım halka arz eşit dağıtım yapılacağı belirtildi.

ŞEKER YATIRIM HALKA ARZ HANGİ BANKALARDA VAR?

Yapılan son açıklamaya göre başta kamu bankaları olmak üzere İş, TEB, QNB Finansbank, Garanti, Akbank ve Denizbank gibi pek çok bankada işlem görecek. Şeker Yatırım halka arza katılmak isteyenler için arzın Şeker Yatırım SKYMD kodu ile işlem göreceği duyuruldu.

TALEP TOPLAMA NE ZAMAN?

Şeker Yatırım halka arz borsada 30 Kasım 1 Aralık tarihleri arasında işlem toplayacak. Katılmak isteyenler hisse işlemleri menüsünden saat 10.30 ile 13.00 arasında taleplerini girebilecek.