Seçimde marketler çalışıyor mu? 14 Mayıs Pazar Migros A101 Bim Şok çalışma saatleri

14 Mayıs Pazar tarihi ile Türkiye'de seçmenler, sandık başında oy kullanıyor. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimleri için oy kullanma süreci başlarken bir yandan da marketlerin açık olup olmayacağı sorgulanıyor.
Seçimde marketler çalışıyor mu? 14 Mayıs Pazar Migros A101 Bim Şok  çalışma saatleri

Seçimde marketler çalışıyor mu? 14 Mayıs Pazar Migros A101 Bim Şok  çalışma saatleri - Türkiye, 14 Mayıs Pazar günü 13'üncü Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için oy verme işlemler başladı. Milyonlarca seçmen oy kullanmak üzere sandık başına gidecek. Oy verme süreci 14 Mayıs Pazar  günü saat 08.00 itibariyle başladı ve 17.00'da sona erecek. Oy vermesi sürecinin devam edeceği saatlerde marketlerin çalışma saatleri sorgulanırke seçim nedeniyle vatandaşlar bazı sorulara cevap arıyor. Pazar günü markete gidecek olan vatandaşlar, "Seçim günü marketler açık mı?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Seçim günü yasakları kapsamında açık ve kapalı olan marketler sorgulanmaya başladı.

SEÇİM GÜNÜ MARKETLER AÇIK MI? 

14 Mayıs seçimlerinde marketlerin açık olup olmadığı merak ediliyor. Sorularına yanıt arayan vatandaşlar "Seçim günü marketler açık mı? 14 Mayıs Pazar BİM, A101, ŞOK, MİGROS, CARREFOURSA açık mı?" sorusuna cevap arıyor. Seçim günü olan 14 Mayıs Pazar tarihinde marketlerin açık olacağı bildirildi. 

Normal çalışma saatlerinde de bir değişiklik olmayacağını bildiren marketler, seçim günü hizmet vermetye devam edeceklerini açıkladı.  Buna göre zincir marketlerden A101, ŞOK, BİM, Migros ve CarreforSA gibi marketler sabah saatlerinden itibaren açılacak ve kapanış saatlerine kadar normal hizmet süreleri kapsamında hizmete devam edecek.

İlgili Haberler