CarrefourSA'dan Ayçiçek yağı indirimi! Ayçiçek yağı 109 T L'den satılıyor

Ayçiçek yağı indirimini duyuran CarrefourSA 4 litrelik Ayçiçek yağını o fiyattan satışa çıkardı.
CarrefourSA'dan Ayçiçek yağı indirimi! Ayçiçek yağı 109 T L'den satılıyor

CarrefourSA internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Buna göre CarrefourSA online satışlarında 4 litrelik Ayçiçek yağı ürününü 109 TL'den satışa çıkardığını açıkladı. Bu ürünün indirimsiz fiyatı ise 139,90 TL olduğu görüldlü. Yapılan yüzde 21 indirim ile fiyatı 109,90 TL'ye düşmüştür. Peki söz konusu kampanyanın detayları nelerdir?

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında alım gücü iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar özellikle temel ihtiyaç ürünlerini indirimli fiyatlardan almak için market indirimlerini yakından takip etmeye başladı. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için market indirimlerini düzenli olarak takip ediyor ve sizere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Peki CarrefourSA tarafından sunulan bu kampanyanın detayları nelerdir? İşte tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

Yaşanan enflasyondan dolayı temel ihtiyaç ürünleri başta olmak üzere birçok üründe ve hizmette zam yapılınca vatandaşlar da indirim haberlerini araştırmaya başladı. Yapılan araştırmalarda Ayçiçek yağı fiyatları da ilk sıralarda yer aldı. CarrefourSA internet sitesi üzerinden yayımlamış oldluğu bu indirime göre Ayçiçek yağı fiyatında yüzde 21 indirim yapıldı. 

CARREFOURSA AYÇİÇEK YAĞI 109 TL'DEN SATILIYOR

CarrefourSA internet sitesi üzerinden Ayçiçek yağı indirimini duyurdu. Buna göre 4 litrelik Komili Ayçiçek yağı ürününün fiyatı 1399,90 TL iken yüzde 21 indirim sonrasında fiyatı 109,90 TL'ye düşmüştür. Bu fiyattan satın almak için elinizi çabuk tutun. Stoklar sınırlı sayıdadır. 

Bu tarz indirim haberlerinden anında haberdar olmak için www.usakgundem.com haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler