Mansur Yavaş canlı yayında açıkladı! Arama kurtarma çalışmaları sırasında kavga çıktı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bir televizyon programının canlı yayınına katıldı. Katıldığı yayında enkaz çalışmalarında kavga edildiğini söyleyerek önemli açıklamalarda bulundu.
Mansur Yavaş canlı yayında açıkladı! Arama kurtarma çalışmaları sırasında kavga çıktı

Mansur Yavaş canlı yayında açıkladı! Arama kurtarma çalışmaları sırasında kavga çıktı: Ankara Büyükşehir Belediye Başkası Mansur Yavaş deprem bölgelerine gittiği sırada yaşadığı bir olayı anlattı. Bu olayda arama kurtarma çalışmalarında yaşanan tartışmaları anlattı. 'Ben kurtardım moduna giriyorlar' dedi. Elinde bu kavganın görüntülerinin olduğunu söyleyen Yavaş bu görüntüleri daha sonra paylaşacağını söyledi. 

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerin ardından bölgele giden isimlerden birisi ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş oldu. Yavaş enkazda arama kurtarma çalışmalarında kavgaların yaşandığını söyleyerek; 'Biz çıkardık' moduna giriyorlar. Enkaza gelen sağlıkçılara kimse bir şey diyemez ama başka üniformalılar gelince yanlış oluyor. Resmen arama kurtarma çalışmaları esnasında kavga çıktı. Görüntüleri var elimde ama bunları sonra paylaşalım." ifadelerini kullandı. 

ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARINDA KAVGA EDİYORLAR

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından deprem bölgelerine giden Mansur Yavaş o esnada yaşadığı bir olayı anlattı. Enkar arama kurtarma çalışmalarında kavga edildiğini söyleyen Yavaş; 'Her yerde yaşanan başka bu tip görüntüler var. Enkaz çalışmaları var, inşallah onları yayınlarız. Daha önceki depremde polis jopuyla alındılar oradan 'çabuk terk edin' diye. 'Biz çıkardık' moduna giriyorlar." dedi.

ELİMDE GÖRÜNTÜLER VAR AMA SONRA PAYLAŞALIM

Deprem bölgesinde karşılaştığı kavga ile ilgili elinde görüntülerin olduğunu söyleyen Yavaş bu görüntüleri daha sonra paylaşacaklarını söyledi. 

İlgili Haberler