Kızılay Başkanı Ahbap'a çadır satışı ile ilgili açıklama geldi! Haberim yoktu! Öğrenince eleştirdim

Kızılay'dan çadır aldığı ortaya çıkan Ahbap derneği ile ilgili Kızılay Başkanı Kınık'tan açıklama geldi.
Kızılay Başkanı Ahbap'a çadır satışı ile ilgili açıklama geldi! Haberim yoktu! Öğrenince eleştirdim

Kızılay Başkanı Ahbap'a çadır satışı ile ilgili açıklama geldi! Haberim yoktu! Öğrenince eleştirdim: Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerin ardından Türkiye'den tam 11 ilinde büyük yıkımlar meydana geldi. Birçok insan hayatını kaybederken binlerce insan ise evsiz kaldı. Hatay'da kalan depremzede vatandaşlar için ise barınmak için çadır gerekmekte. Haluk Levent'in kurucusu olduğu Ahbap ise Kızılay'dan çadır satın aldığını açıkladı. Bunu duyanlar Kızılayı'ı eleştirdi. Asrın felaketinin yaşanması esnasında çadırların satılması karşısında Kızılay eleştiri yağmuruna tutuldu. 

Kızılay Başkanı Murat Kınık ise yaşanan bu olay ile ilgili katılmış olduğu bir canlı yayın programında açıklama yaptı. Kızılay Başkanı Kınık Kızılay çadırlarının Ahbap'a satılması ile ilgili bu durumdan haberinini olmadığını duyunca ise arkadaşları eleştirdiğini söyledi.

HABERİM YOKTU

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremin ardından binlerce insanın evi yerle bir oldu. Barınmak için çadır ihtiyacı doğdu. Devletin yanında birçok dernek de çadır yardımında bulundu. Haluk Levent'in kurmuş olduğu Ahbap derneği ise Kızılay'dan çadır aldığını ve bunu depremzede vatandaşlara götürdüğünü açıklayınca birçok vatandaş Kızılay'ı eleştirdi.

Bu konu ile ilgili Kızılay Başkanı Murat Kınık ise şu ifadeler ile yaşananları anlattı; "2050 çadırın AHBAP'a satıldığından haberim yoktu, öğrenince arkadaşları eleştirdim" dedi. 

İlgili Haberler