Kısa ve öz cuma mesajları! En güzel hayırlı cumalar mesajları 2024!

Her hafta cuma günleri Cuma mesajları sorgulaması yapılıyor. En güzel cuma mesajları hangileri? Kısa ve öz cuma mesajlarına nereden bakılır? Cuma gününün özel mesajları nelerdir?
Kısa ve öz cuma mesajları! En güzel hayırlı cumalar mesajları 2024!

Müslümanların mübarek günü olan Cuma için hazırlanmış mesajlar oldukça büyük ilgi çekiyor. İnsanlar cuma mesajları ile birbirlerinin cuma günlerini tebrik ediyorlar. Müslümanlar arasında birlik ve beraberliği artıran bir etki yapan cuma mesajları oldukça insani bir özelliğe sahiptir. Sosyal medyada da cuma mesajları sıklıkla paylaşılmaktadır. Bundan dolayı cuma mesajlarına dair çok büyük bir ilgi ve merak gösteriliyor.

CUMA MESAJLARIYLA GÜZEL TEMENNİLER!

Cuma mesajları ile insanlar birbirleriyle oldukça etkili bir iletişim kurabiliyorlar. Sevdiklerinin özel günlerini hatırlayan insanlar bu mübarek günün faziletlerini, iyi insan ve iyi bir mümin olmanın önemini ayetlerle, hadislerle hazırlanmış mesajlarla tebrik ediyorlar. İyi dileklerin dile getirildiği cuma mesajları hem gönderen hem de alan açısından oldukça önemli bir etkiye sahip olabiliyor.

EN GÜZEL CUMA MESAJLARI

Cuma mesajlarının kısa ve öz olanları çok daha fazla ilgi görüyor. Hem anlamlı, hem kısa, hem öz hem de etkili cuma mesajlarını haberimizde derledik. İşte en orijinal cuma mesajları:

-Allah’ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun, Cumanız mübarek olsun.
-Gözlerinizin sadece güzellikleri gördüğü bir Cumanız olsun.
-Cuma günleri, duanın kabul olacağı bir an vardır. Cuma’nın gündüzü, gecesinden daha kıymetlidir Allah Cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah
-Hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini, nasip eyle ya Rabbim. Hayırlı cumalar dilerim.
-Bu Cuma hepimiz için mağfiret ve bereket günü olsun. Allah'ın rahmetini dileyelim ve daha iyi Müslümanlar olmaya çalışalım.

-Ey Rabbim! Yalvarışım rahmetine güvenimden, her şey kudretinden, içimdeki kırık kalp Allah derken, rahmetini esirgeme üzerimizden. Amin! Hayırlı cumalar dilerim.
-Biliniz ki, kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur. Ra’d,13/28. Hayırlı Cumalar.
-Allah'ım beni senin sevginle, Seni sevenlerin sevgisiyle ve Sana yaklaştıracak davranışların sevgisiyle rızıklandır. (Hadis-i Şerif) Hayırlı cumalar.
-"Üzerine güneş doğan en hayırlı gün cuma günüdür..." (M1976 Müslim, Cum’a, 17) Cumamız mübarek olsun!
-Allah'ım Sen affedicisin, affı seversin, beni de affeyle (Hadis-i Şerif) Hayırlı cumalar.