Kaçak apartman kondu mühürlendi ve yıkım emri verildi

Uşak Gündem'in haberi üzerine, Uşak Belediyesi İmar Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde kaçak inşaatı durdurdular ve mühürlediler.
Kaçak apartman kondu mühürlendi ve yıkım emri verildi

Uşak Belediyesi yetkilileri, kaçak katın yıkımı için savcılığa suç duyurusunda bulanacaklarını belirtti. Belediye yetkililikleri, imar dışı kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceklerini Atapark civarındaki tüm kaçak yapılar için yasal işlemleri yerine getirdiklerini de belirttiler.

Hafta sonu ve bayramı fırsat bilip bir gecede kaçak kat dikmeye kalktılar

Tüm yurtta ve Uşak’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 99. Yılı kutlamaları yapılırken, gece saatlerinde izinsiz kat çıkılmasını yaptığımız haberle bu oyunu bozmuştuk.

Haberimiz üzerine harekete geçen Uşak Belediyesi İmar Müdürlüğü ekipleri Atapark AKM karşısında bulunan ve yaklaşık 400 metrekare kaçak olarak yapılan inşaat alanına gelerek çalışmaları durdurdu ve inşaatı mühürledi.

Uşak Belediyesi yetkilileri; “Belirtilen süre içerisinde sorumlular, kaçak yapılan kısmı yıkmazsa Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacağız ve adli işlem başlatacağız. Ayrıca tapularına da şerh koydurup, kaçak yapıların tapu belgelerine işlenmesine engel olacağız

Uşak’ta kaçak yapılaşmaya asla göz yummayacağız. Bölgedeki tüm kaçak yapılaşmalar için yasal prosedürleri başlattık. Kim olurdsa olsun, Uşak’ın geleceği için kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceğiz” denildi.

https://www.usakgundem.com/guncel/sehrin-gobegine-goz-gore-gore-kacak-kat-yapiyorlar-h10801.html