Şehrin göbeğine göz göre göre kaçak kat yapıyorlar

Uşak, tüm yurtta 29 Ekim Cumhuriyet bayramının 99. Yıl dönümünü kutlarken, bazı uyanıklar bir gecede yaklaşık 400 metrekarelik bir alana kaçak kat çıkmaya başladılar.
Şehrin göbeğine göz göre göre kaçak kat yapıyorlar

Uşak’ın göbeği sayılan Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Meydanı (Atapark ,AKM karşısı)’nda bulunan bir AVM’nin üzerine göz göre göre kaçak inşaat yapılıyor. Vatandaşlar, bu kaçak katın emsal teşkil edeceğinden endişe ettiklerini belirterek bir an önce engellenmesi için Uşak Belediyesi’ni göreve davet ettiler.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını ve hafta sonu resmi tatili fırsat bilen uyanıklar blokların arasına kaşla göz arasında gecekondu diker gibi kaçak kat yapmaya başladı.

“Bari kafamıza dikseydiniz”

www.usakgundem.com İnternet haber sitesine bilgi veren okurlarımız; “Bu uyanıklıklardan bıktık usandık. Geçtiğimiz aylarda da binalarının zemin katına ek olarak 200 metrekare civarında ek işyerini kaşla göz arasında eklemişler, belediyeye para cezası ödeyerek kaçak yapılarını kurtarmışlardı. Şimdi de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ve Cumartesi, Pazar gününü fırsat bilmişler, şimdi de yaklaşık 400 metrekarelik bir alanda kaçak inşaata girişmişler.

Yine aynı numarayı yapacaklar. Belediye yetkilileri görmeden kaçak binayı yapacaklar. Cüzi bir para cezası ödedikten sonra Pazartesi günü resmi başvuru ve tadilat yaparak kaçak katı yasal hale getirecekler.

Uşak Belediyesi’ni göreve davet ediyoruz. Şehrin göbeğinde kaçak yapılaşmaya prim verilmesin. Bu tür uyanıklıklar yüzünden Uşak her geçen gün yaşanmaz hale geliyor” şeklinde yakındılar.