İlimizde bu haftada kar ve yağmur yağışlı geçecek

Soğuk ve yağışlı hava, Mart ayının 2. haftasında da Uşak’ı terk etmiyor. Cuma gününe kadar Uşak ve ilçelerinde havanın yağmur, karla karışık yağmur ve kar yağışlı ve soğuk olması bekleniyor.
İlimizde bu haftada kar ve yağmur yağışlı geçecek

İşte Uşak merkez ve ilçeleri için bir haftalık tahmin raporu:

Uşak Merkez İlçe: Uşak Merkez ilçede bugün, hava yağmur yağışlı, en düşük hava sıcaklığı 3 derece, en yüksek hava sıcaklığının da 8 derece olması bekleniyor.

Salı günü karla karışık yağmurlu, en düşük hava sıcaklığı 0, en yüksek  hava sıcaklığı 8 derece olarak ölçüldü.

Çarşamba günü karla karışık yağmur yağışlı, hava sıcaklığı en düşük 1, en yüksek 5 derece olacağı tahmin ediliyor.

Perşembe günü Uşak olarak haftanın en soğuk gününü yaşayacağız. En düşük hava sıcaklığı -4, en yüksek hava sıcaklığı 1 olarak tahmin edilirken gün boyu kar yağışı bekleniyor.

Haftanın son iş gününde ise en düşük hava sıcaklığı -3, en yüksek 1 derece olması bekleniyor. Kar yağışı ihtimali de kuvvetli görünüyor.

Uşak Banaz İlçesi: İlçemizde bugün en düşük hava sıcaklığı 2, en yüksek 6 derece tahmin ediliyor ve yağmurlu bir hava bekleniyor.

Salı günü ise karla karışık yağmur olması tahmin edilirken en düşük hava sıcaklığının 0, en yüksek hava sıcaklığının 7 derece olması bekleniyor.

Çarşamba günü ise Banazlıları kar yağışlı, en düşük 0, en yüksek 5 derece olan bir hava bekliyor.

Perşembe günü yine kar yağışı beklenirken, hava Banaz ilçemizde de çok soğuyacak En düşük -7 derece en yüksek 1 derece olması bekleniyor.

Cuma günü hafif kar yağışı tahmin ediliyor. En düşük hava sıcaklığı -7, en yüksek 0 derece ile oldukça soğuk bir gün bekleniyor.

Uşak Eşme İlçesi: Bugün Eşme ilçemizde yağışlı bir gün yaşıyor. En yüksek hava sıcaklığı 3 derece, en yüksek 8 derece görünüyor.

Salı günü Eşme yine yağmurlu. En düşük 0, en yüksek 8 derece hava sıcaklığı bekleniyor.

Çarşamba günü kar yağışlı en düşük hava sıcaklığı 1 derece, en yüksek 5 derece tahmin ediliyor.

Perşembe günü yine kar yağışı, en düşük hava sıcaklığı -5, en yüksek 1 derece olacağı tahmin ediliyor.

Cuma günü Eşme ilçesinde hafif kar yağışı beklenirken; en düşük hava sıcaklığı -5 derece, en yüksek hava sıcaklığı 0 derece tahmin ediliyor.

Uşak Karahallı İlçesi: Karahallı ilçemizde bugün yağmurlu, en düşük hava sıcaklığı 2, en yüksek 8 derece ölçüldü.

Salı günü ilçede yine yağmur beklenirken, en düşük hava sıcaklığı – 1, en yüksek hava sıcaklığı 9 derece olarak tahmin edildi.

Çarşamba günü bu ilçemizde de kar yağışı bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı 1 derece, en yüksek hava sıcaklığı 6 derece olması tahmin ediliyor.

Perşembe günü ise Karahallı ilçesi kar yağışlı. En düşük hava sıcaklığı -7 derece, en yüksek hava sıcaklığı da 1 derece olarak ölçüldü.

Cuma günü Karahallı ilçemizde hafif kar yağışı bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı -7, en yüksek hava sıcaklığının da 0 derece olması tahmin ediliyor.

Uşak Sivaslı İlçesi: İlçemiz bugün yağmurlu, En düşük hava sıcaklığı 3 derece. En düşük hava sıcaklığı -1 en yüksek hava sıcaklığı 6 derece olarak ölçüldü.

Salı günü Sivaslı ilçesi yine yağmurlu. En düşük hava sıcaklığı -1, en yüksek hava sıcaklığı 7 derece olarak tahmin edildi.

Çarşamba günü Sivaslı ilçesinde de kar yağışı, en düşük hava sıcaklığı 0, en yüksek 5 derece olması bekleniyor.

Perşembe günü kar yağışı devam ederken, en düşük hava sıcaklığı -6 derece, en yüksek hava sıcaklığı 1 derece olarak tahmin ediliyor.

Cuma günü ilçemizde hafif kar yağışı bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı -6 derece, en yüksek hava sıcaklığının da – 1 derece olması bekleniyor.

Uşak Ulubey İlçesi: Bütün Uşak’ta olduğu gibi Ulubey ilçemizde bugün yağmurlu. En düşük hava sıcaklığı 4 derece, en yüksek hava sıcaklığı 9 derece.

Salı günü bu ilçemizde yine yağmur beklenirken en düşük hava sıcaklığı 1 derece, en yüksek hava sıcaklığı 10 derece olarak ölçüldü.

Çarşamba günü Ulubey ilçesi de kar yağışlı. En düşük hava sıcaklığı 2 derece en yüksek hava sıcaklığı 7 derece ölçüldü.

Perşembe günü Ulubey’de kar yağışı ve en düşük -5 derece, en yüksek 3 derece olacak bir hava bekleniyor.

Tüm Uşak’ta olduğu gibi Cuma günü de Ulubey ilçesinde hafif kar yağışı olması bekleniyor. En düşük hava sıcaklığının -5, en yüksek hava sıcaklığının 2 derece olması tahmin ediliyor.

(SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler