Gıda kolisi dolu yardım TIR'ı Gediz'den yola çıktı

Türkiye, yaşanan deprem felaketinin yaralarını sarmak için çabalıyor. Deprem bölgelerine gönderilen yardımlar devam ederken Gediz'den gıda kolisi dolu bir TIR daha yola çıktı.
Gıda kolisi dolu yardım TIR'ı Gediz'den yola çıktı

Gıda kolisi dolu yardım TIR'ı Gediz'den yola çıktı - 6 Şubat günü yaşanan Kahramanmaraş merkezli deprem 11 ilde yıkıma neden oldu. Binlerce vatandaşımız evsiz kalırken barınma, gıda ve giyim gibi temel ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için depremzedeler için yardımlar gönderilmeye devam ediyor. Kütahya'nın Gediz ilçesinde deprem bölgesine yardımlar devam ediyor.

GIDA KOLİLERİ GÖNDERİLDİ

Depremden etkilenen 11 ildeki vatandaşların ihtiyaçları için toplanan gıda kolileri deprem bölgesine gönderildi. Gediz İtfaiye Müdürlüğü deposunda toplanan ve paketlenen gıda kolileri tıra yüklenmesinin ardından dualarla deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yola çıkarıldı. Depremin yaşandığı ilk günden bu yana toplanan yardımların büyük bir titizlikle deprem bölgesine gönderildiğini söyleyen Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ise ''Büyük depremden etkilenen depremzedelerimiz için yardımlarını esirgemeyen 7'den 70'e tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gediz Belediyesi olarak başlattığımız yardım kampanyası devam etmektedir. Vatandaşlarımız yardım malzemelerini Belediyemiz Beyaz Masaya teslim edebilirler. Meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Yaralarımızı birlikte sarmak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.'' dedi. Kütahya'nın yanı sıra 70 ilden de deprem bölgeleri için yardımlar gönderilmeye devam ediyor.

İlgili Haberler