Gediz İlçe Müftülüğü deprem bölgelerine yardımlarını sürdürüyor

Kütahya’nın Gediz İlçe Müftülüğü Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından depremzedeler için desteklerini sürdürüyor. Bu kapsamda hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında köprü olmaya devam eden Müftülük'ten yapılan çalışmalara ilişkin bilgiler geldi.
Gediz İlçe Müftülüğü deprem bölgelerine yardımlarını sürdürüyor

Gediz İlçe Müftülüğü deprem bölgelerine yardımlarını sürdürüyor - 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 2 büyük deprem 11 ilde yıkıma neden oldu. Yüzyılın felaketi olarak adlandırılan depremlerde can kaybı, maddi ve manevi  kayıpların bilançosu ağırlaşırken ülkemizin dört bir yanından deprem bölgelerine yardımlar devam ediyor. Kütahya’nın Gediz İlçe Müftülüğü, hayırseverlerlerin depremzedeler için yaptıkları yardımları bölgelere ulaştırmaya devam ediyor. 

DEPREMZEDELER İÇİN YARDIMLARIN DEVAMLILIĞI SAĞLANIYOR

Depremzedeler deprem bölgelerinden bir bir ayrılırken Kğtahya'nın Gediz ilçesine yerleşenler için de  Gediz İlçe Müftülüğü tarafından hayırsever vatandaşların yardımları tarafından bağışlanan 5 küçükbaş hayvan ilçede ikamet eden depremzede ailelere ulaştırıldı. Bağışlanan 5 küçükbaş hayvanın kesimlerini yapan müftülük ekipleri daha sonra eşit parçalar halinde Gediz’de ikamet eden 43 depremzede aileye  ulaştırdı.


Hayırseverlerin ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımları ulaştırmak için çalıştıklarını ifade eden Gediz Müftüsü Sebahattin Turan, ''11 ayın sultanı Ramazan ayına girmek üzereyiz. İhtiyaç sahibi kardeşlerimiz Ramazan ayını mahzun geçirmemeleri için hayırsever kardeşlerimizin zekat, fitre, bağış ve kurban bağışlarını bekliyoruz. 5 küçükbaş hayvan bağışında bulunan kardeşlerimize ve bütün hayırsever kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Rabbim hayırlarını kabul etsin.'' diyerek sözlerini sonlandırdı. Öte yandaan Müftü Turan, yardımlardan memnun olduklarını da dile getirdi.

İlgili Haberler