Evlilik okulu ikinci mezunlarını verdi

Uşak Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER) bünyesindeki Evlilik Okulu ikinci mezunlarını verdi.
Evlilik okulu ikinci mezunlarını verdi

Alanında uzman kişiler tarafından verilen eğitimleri başarılı bir şekilde tamamlayan çiftler sertifikalarını aldı.

Sertifika törenine Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Ceylaner ve AK Parti Meclis Üyesi, UKAMER Başkanı İlknur Ertuğrul katıldı.

Ailenin toplumun en temel yapı taşı olduğunu vurgulayan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, eğitimlerini başarı ile tamamlayan çiftleri tebrik etti.

“Aile Her Şeyin temeli”

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın da konuyla ilgili yaptığı açıklamada 2022 Yılı’nın Aile Yılı ilan edildiğini hatırlatarak, “Bizler de UKAMER ile birlikte bir evlilik okulu etkinliği organize ettik. İlimizdeki Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğümüz, Müftülüğümüz ve Sağlık Müdürlüğümüz bünyesindeki arkadaşlarımız; kendilerine uzun, hayırlı, bereketli bir evlilik geçirmeleri için çeşitli eğitimler de verdiler. Bu vesileyle genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Güzel bir evlilik hayatlarının olmasını temenni ediyorum. Gerçekten aile her şeyin temeli. Biz de belediyemizce, hem evli çiftlerimizi daha fazla bilinçlendirmek hem de bunu keyifli hale getirebilmek için böyle bir kamp programı tertip ettik. Valiliğimizce ilan edilen Aile Yılı dolayısıyla ailelerimize yönelik etkinliklerimizi sıklaştıracağız ve evlilik okulu etkinliğimizin de faaliyetlerini sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

(AYŞEGÜL ÇAMLI / HABER)

İlgili Haberler