Ertem Şener'den canlı yayında mültecilere tepki! Defolun gidin

 Ünlü futbol spikeri Ertem Şener canlı yayı sırasında Suriyeli mülteciler ile ilgili açıklamalar yaparak sert çıktı.
Ertem Şener'den canlı yayında mültecilere tepki! Defolun gidin

Ertem Şener'den canlı yayında mültecilere tepki! Defolun gidin: Ünlü futbol spikeri Ertem Şener canlı yayında mültecilere açtı ağzını yümdu gözünü. Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerden sonra ülkelerine dönen mültecilerin yapmış oldukları açıklamalara tepki gösteren Şener "Şimdi mi vatanınız oldu, çıkın gidin! Defolun gidin, nankörsünüz siz. Hepiniz birden gidin" diyerek tepki gösterdi. 

Türkiye'de yaşanan depremlerin ardından Spor Toto Süper Lig'e ara verilmiişti. Son günlerde ise yeniden başlayan maçlar ile ilgili açıklamalar yapan Siker Ertem Şener mülteciler ile ilgili dikkat çaeken açıklamalarda bulundu.

O esnada canlı yayında olan Ertem Şener deprem bölgesinden Suriye'ye dönüş yapan Suriyelilerin konuşmalarını okudu. Daha sonra ise çileden çıkan Şener mülteciler için ağır konuştu. Kendimizi güvende hissetmiyoruz gibi kelimeler kullanan Suriyeli mültecilere tepki gösteren Ertem Şener canlı yayında şu ifadelere yer verdi;

DEFOLUN GİDİN

"3-5 tane Suriyeli çıkıp gidiyor 10 bin kişi toplanmışlar, diyorlar ki 'Kendimizi güvende hissetmiyoruz, sallanıyoruz vatanımıza dönüyoruz. Şimdi mi vatanınız oldu? Çıkın gidin, defolun gidin. Hepiniz birden gidin. Boşaltın gidin. Evlerinize bizim dışarda kalan halkımız girsin. Nankörsünüz siz ya, Türkçe de öğrenmişsiniz ya! Ahlaksızsınız siz." dedi. 

İlgili Haberler