En yeni ve en güzel Cuma mesajları! Facebook, Whatsapp, İnstagram, SMS için Hayırlı Cumalar sözleri!

Cuma günleri en çok araştırılan konu cuma mesajları oluyor. İnsan birbirlerine en özel cuma mesajlarını gönderebilmek için cuma mesajlarını sorguluyorlar. 16 Şubat 2024 tarihli en yeni ve en özel Cuma mesajları hangileri?
En yeni ve en güzel Cuma mesajları! Facebook, Whatsapp, İnstagram, SMS için Hayırlı Cumalar sözleri!

Cuma günleri Müslümanlar için oldukça önemli bir gündür. Bu mübarek günde insanlar birbirlerinin cuma günlerini özel bir şekilde tebrik etmek istiyorlar. Bu da hadislerle, ayetlerle, özlü sözlerle ve iyi niyet temennileri ile oluşturulmuş özel mesajlar ile mümkün olabiliyor. En güzel cuma mesajlarını araştıranlar özel anlamlar ifade eden güzel ve yeni mesajları bulmak istiyorlar. Bu haftanın en güzel cuma mesajları hangileri?

CUMA MESAJLARI NERELERDE KULLANILIR?

Cuma mesajlarının kullanım alanları oldukça geniştir. Bu mesajlar kişiler arasında bireysel olarak gönderilebildikleri gibi sosyal medya hesaplarında da genel bir mesaj olarak da gönderilebiliyor. Burada ana amaç ise Müslümanların mübarek günlerinin özel bir şekilde tebrik edilmesi ve bu günün anlam ve önemine dikkat çekilmesidir. Bunu sağlayan cuma mesajları en güzel cuma mesajları arasında yer almaktadırlar. İnsanlar Whatsapp üzerinden bu mesajları gönderebildikleri gibi Facebook, Instagram, Twitter uygulamalarından da bu mesajları yayınlayabiliyorlar. Ayrıca SMS yoluyla da bolca cuma mesajı iletilmektedir.

BUGÜNÜN EN GÜZEL CUMA MESAJLARI!

-Gözlerinizin sadece güzellikleri göreceği bir gün olsun. #hayırlıcumalar

-Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerimize olsun! Cumanız mübarek olsun.

-Ya Rabbi! Sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme, amin. Hayırlı nurlu cumalar.

-Kalp kırmayı bıraktığımız, birlik olduğumuz bir cuma günü olması dileğiyle... Hayırlı Cumalar...

cuma.jpg

-Allah'ın rahmeti, bereketi ve mağfireti üzerinize olsun. Hayırlı Cumalar dilerim.

-Cumanız bereket, dualarınız kabul, gününüz aydınlık olsun. Hayırlı Cumalar.

-Bu mübarek Cuma gününde, tüm dileklerinizin kabul olmasını dilerim. Hayırlı Cumalar.

-Allah'ım; Yolda olana "Selâmet" Hasta olana "Afiyet" Darda olana "Metanet" Nasip Eyle.. Hayırlı cumalar.

-Allah’ım! Sen affedicisin, Kerim’sin, affı seversin, beni affet. (Tirmizî, Deavât, 84.) Hayırlı cumalar…

-Yerin, göğün, mülkün ve her türlü iyiliğin sahibi, Yüce Mevla’mın ümidinizi kaybettiğinizde sizin için yazdığı kaderin, hayallerinizden daha güzel olduğunu hatırlatacağı, gönlünüzce bir gün olsun inşallah. Hayırlı cumalar.