Ekvador'da 6,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Son dakika haberine göre Ekvador'da 6,7 büyüklüğünde deprem meydana geldiği öğrenildi.
Ekvador'da 6,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Son dakika haberine göre Ekvador'un güneyinde bulunan Balao kentinde 6,7 büyüklüğünde deprem meydana geldiği öğrenlidi. Türkiye'de Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından artçıların hala devam ediyor olması üzerine vatandaşlar yaşanan depremleri yakından takip etmeye başladı. Türkiye'de yaşanan depremlerin yanında dünyada yaşanan depremler de yakından takip ediliyor.

Az önce gelen habere göre Ekvador'un güneyinde bulunan Balao kentinde 6,7 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. ABD Jeoloji Araştırmaları Kurumu (USGS) tarafından paylaşılan verilere göre Ekvador'un güneyinde bulunan Balao kentinde 6,7 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiği duyuruldu.

EKVADOR'DA 6,7 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ!

ABD Jeoloji Araştırmaları Kurumu (USGS) tarafından yayınlanan deprem verilere göre Ekvador'un güneyinde yer alan Balao kendinde 6,7 büyüklüğünde 65,7 km derinliğinde deprem meydana geldiği öğrenildi. Ayrıca yaşanan bu depremin ardından tsunami tehlikesine karşı ise vatandaşlara uyarılar peş peşe geldi. 

Uşak Gündem haber sitesi olarak dünyada ve ülkemizde gerçekleşen güncel olayları ve son dakika haberlerini sizlere sunmaya devam ediyor. Bu tarz haberlerdan anında hebardar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler