Deprem kredisi başvurusu nasıl yapılacak? Ziraat Halkbank ve Vakıfbank deprem kredisi

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerden zarar gören bireysel banka müşterileri ve KOBİ ile çiftçiler için deprem kredisi imkanı sunulmaktadır. Bankaların sunmuş oldukları deprem kredisi imkanlarını sizler için derledik.
Deprem kredisi başvurusu nasıl yapılacak? Ziraat Halkbank ve Vakıfbank deprem kredisi

Deprem kredisi başvurusu nasıl yapılacak?: Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremleri ardından 11 ilde büyük yıkımlar meydana geldi. Bunun ardından binlerce insan hayatını kaybederden birçok vatandaş ise evsiz kaldı. Yaşanan bu büyük felaketin ardından zararlarını karşılamak isteyen vatandaşlar için bazı kamu bankalarından depremzedeler için kredi imkanı sunuldu. Buna göre Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası tarafından deprem kredisi imkanları açıklandı. Buna göre 6 ay geri ödemesiz kredilere nasıl başvuru yapılacağı depremzede vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Deprem kredisinin nasıl yapılacağını ve sunduğu imkanları sizler için araştırdık. 

ZİRAAT BANKASI DEPREM KREDİSİ DETAYLARI

Ziraat Bankası depremzede vatandaşlar için deprem kredisi detaylarını duyurdu. Buna göre 36 ay vade fırsatı sunulurken 6 ay geri ödemesiz kredi çekilebilecektir. Depremden zarar görmüş olan KOBİ müşterileri ya da çitftçiler için de 1 yıl ödemesiz ve 36 ay vadeye kadar deprem kredi paketi sunulmaktadır. Bölgede yaşayan vatandaşlar için ise faizsiz ve masrafsız 5 bin TL'lik nakit avans fırsatı sunulmaktadır. 

HALKBANK DEPREM KREDİSİ DETAYLARI

Halkbank tarafından depremde zarar görmüş bireysel müşteriler için 36 ay vade ve 6 ay ödemesiz kredi imkanı sunulmaktadır. Yine depremde zarar görmüş olan KOBİ müşterileri ise 1 yıl ödemesiz 36 ay vadeli kredi çekebilecekler. Bölgede yaşanan depremzede vatandaşlar için ise faizsiz 5 bin TL'lik nakit avans fırsatı sunulmaktadır. 

VAKIFBANK DEPREM KREDİSİ DETAYLARI

Vakıfbank internet sitesi üzerinden depremzede vatandaşlar için ve KOBİ müşterileri için deprem kredisi imkanlarını sundu. Buna göre bireysel müşteriler için 6 ay geri ödemesiz 36 ay  vadeli kredi imkanı sunulmaktadır. KOBİ'ler için ise 1 yıla kadar ödemesiz 36 ay vadeli kredi verilecektir. Faizsiz 5 bin TL de nakit avans fırsatı sunulmaktadır. 

İlgili Haberler