Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanlığına Mesut Yalçın aday oldu

Eşme ilçesine bağlı Ahmetler Beldesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mesut Yalçın (62) yapılacak olan seçimde Uşak İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanlığına adaylığını açıkladı.
Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanlığına Mesut Yalçın aday oldu

Eşme Ahmetler Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı görevini 16 yıldır sürdüren hâlen bu görevi sürdürmekte olan Mesut Yalçın ; "Geçmekte olduğumuz bu zor dönemde üreticilerimizin sorunlarına çözüm bulmak için Uşak ili damızlık sığır yetiştiricileri birliği başkanlığına adıyım. Sevdamız koltuk değil hizmet. Üreticilerimizin gerçekten ihtiyacı olan hizmetleri üretmek istiyoruz. Sadece koltukta oturan değil sahada sorunlarla birebir yüzleşip çözüm bulmak için çaba sarf eden bir yönetim oluşturmak istiyoruz. Bu bağlamda üreticilerimizin desteğine talibiz." dedi.

Öte yandan 20 Nisan 2021 tarihinde yapılması gereken ve devlet kabinesi kararı ile ertelenen ve yaklaşık 3 bin üyesi olan Uşak İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanlığı ve Türkiye’deki hiçbir birlik ve kooperatif seçimleri için henüz bir açıklama yapılmadı.

(SALİH KILINÇ/UŞAK)

İlgili Haberler