Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın atama kararları Resmi Gazete'de!

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan atamalara dair kararlar yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan hangi görevlere, kimlerin atamasını yaptı?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın atama kararları Resmi Gazete'de!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla bugünkü Resmi Gazete’de Arama Kararları yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan farklı bakanlıklara dair atama kararları verirken bazı üniversiteler için de rektör atamaları yaptı. Yapılan atamalar Resmi Gazete’de yayımlanması ile beraber yürürlüğe girdi. Atamaları yapılan isimler yeni görevlerine resmen başlamış oldular.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN ATAMA KARARLARI RESMİ GAZETE’DE YAYIMLANIP YÜRÜRLÜĞE GİRDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda açık bulunan Başmüfettişliğe Müfettiş Hakan Aydın atandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda açık bulunan İş Başmüfettişliğine ise İş Müfettişi Mehtap Kemeldere’nin atamasının yapılmasına Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından karar verildi.

atama-1.jpg

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nda açık bulunan Başmüfettişliğe ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kararı ile Müfettiş Mehmet Ali Yarış atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda açık bulunan Vergi Müfettişliklerine yapılan yeterlilik sınavında başarılı olan şu isimlerin atanmasına karar verdi:

atama-2.jpg

Tarım ve Orman Bakanlığı’nda açık bulunan Başmüfettişliğe Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Müfettiş Burcu Akkaya atandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan aynı zamanda bir görevden alma kararı verdi. Ticaret Bakanlığı Personel Genel Müdürü Yardımcısı Zeki Ertem görevden alındı.

ÜNİVERSİTELERE REKTÖR ATAMALARI YAPILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bazı üniversitelerin rektörlük pozisyonlarına da atamalar yapıldı. Buna göre Antalya Belek Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Mehmet Yazıcı, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. İsmail Boz, İstanbul Esenyurt Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Selman Öğüt, İstanbul Okan Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Güliz Muğan atandı.