Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika duyurdu! Afed Bakanlığı kurulabilir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte yeni bir bakanlığın kurulabileceği ifade edildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika duyurdu! Afed Bakanlığı kurulabilir

Bugün TRT ortak yayınında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Yapılan bu açıklamalarda Sinan Oğan ile kurulan ortaklık için teşekkürlerini iletirken bunun yanı sıra yeni projeler hakkında da bilgi verdi. 

ÜLKEMİZİN FAYDASINA OLACAĞINA İNANIYORUM! 

Erdoğan tarafından yapılan açıklamalarda bugün Sinan Oğan'ın açıklamalarının ardından ortaklık konusuna değinen Erdoğan teşekkürlerini ileterek "Sinan Bey bizim terörle mücadele, Türk dünyası ile ilişkiler başta olmak üzere vatanımızın bekasıyla ilgili net tavrımızı çok ok iyi biliyor. Bu konularda en küçük tavizimiz yoktur. Olmamıştır, olamaz da.

Bu güç birliğini milletimizin ve ülkemizin faydasına olacağına inanıyorum. Açık gerçek kendilerinde üzerinde durduğu mülteciler sığınmacılar konusu vesaire bu konuda bizler Suriye'nin Kuzeyi'nde briket evlerden başlamak üzere şuan da 450 bin mülteci tekrar yurtlarına döndüler. Fakat şuan hedefte 1 milyon mültecinin de oralara döneceğine yönelik planımız var. Tabi bu zamanla gerçekleşecek. Kendisinin de ifade ettiği gibi güven ortamı içinde oralara dönüşü sağlama gayreti içerisinde olacağız." şeklinde konuştu. 

YENİ BAKANLIK KURULABİLİR! 

Bunun yanı sıra da yapılan açıklamalarda yeni bir bakanlığın kurulabileceği yönünde de açıklamalar yapan Erdoğan "Afed Bakanlığı kurulması gündeme gelebilir."  dedi.

İlgili Haberler