CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan Türkiye Tek Yürek yardım kampanyasına destek

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan Türkiye Tek Yürek yardım kampanyasına destek

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan Türkiye Tek Yürek yardım kampanyasına destek: Türkiye Tek Yürek ortak yayınına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yardım kampanyasına destek geldi. Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasında Türkiye'nin 11 ilinde vatandaşlarımız zor durumda. Depremzedelere yardım amacıyla düzenlenen Türkiye Tek Yürek yardım kampanyasına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da kampanyayı destekleyerek bağışta bulundu. Programa telefonla bağlanan Kılıçdaroğlu bir maaşını bağışladığını bildirdi. 

6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremde binlerce vatandaş hayatını kaybetti. Bunun yanında birçok vatandaşta evsiz kaldı. Hal böyle olunca televizyon dünyasının ünlü isimlerinden oluşan bir grup tarafından Türkiye Tek Yürek yardım kampanyası düzenlendi. Ortak yayına bağlanan Kemal Kılılçdaroğlu da bir maaşını bağışlayarak kampanyaya destek oldu. 

BİR MAAŞIMI DAHA BAĞIŞLIYORUM

Kahramanmaraş merkezli oluşan iki deprem sonrasında 11 ilde hayat durma noktasına geldi. Özellikle Adıyaman, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa, Kilis ve Elazığ'ı etkileyen deprem sonrasında yardım kampanyaları düzenlemeye başladı. Televizyon dünyasından ünlü isimlerin düzenlemiş olduğu Türkiye Tek Yürek kampanyasına birçok isim destek oldu. Bu isimler arasına CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Televizyon programına telefonla katılan Kılıçdarolu bir maaşını bağışladığını söyledi. Herkese baş sağlığı ve sabırlar diledi. 

Türkiye Tek Yürek ortak yayınına bağlanan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu programa cep telefonu ile bağlandı. Katıldığı programda kampanyaya destek vereceğini söyleyen Kılıçdaroğlu bir maaşımı daha bağışlıyorum diyerek bağışta bulundu ve ekledi: "Herkes imkanları dahilinde bir şeyler yapıyor. Ben de imkanım dahilinde bir maaşımı daha bağışlıyorum. Kampanya dolayısıyla sizlere çok teşekkür ederim. Başarılar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Hepimize sabır diliyorum" ifadelerine yer verdi. Kampanyanın oluşmasına vesile olan herkese teşekkür eden Kılıçdaroğlu milletimizin başı sağolsun diyerek görüşmeye son verdi. 

İlgili Haberler