6 Şubat Pazartesi İstanbul'da okullar tatil mi?

İstanbul'un yüksek kesimlerinde kar yağışı etkisini gösterdi. İstanbullular okulların tatil olup olmadığı ile ilgili son dakika bilgilerini araştırıyor.
6 Şubat Pazartesi İstanbul'da okullar tatil mi?

6 Şubat Pazartesi İstanbul'da okullar tatil mi? - 6 Şubat Pazartessi günü okullarda 2.dönem başlayacak. İstanbul'un yüksek kesimlerinde kar yağışı etkisini gösterirken soğuk hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle İstanbul'da okulların tatil edilip edilmeyeceği merak konusu oldu.

İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Olumsuz hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle bazı illerde okullar tatil edilirken  İstanbul'da okullar için kar tatili verilip verilmeyeceği merak konusu olmaya devam ediyor. Gözler İstanbul için alınan karara çevrilirken İstanbullular, ''6 Şubat'ta İstanbul'da okullar tatil mi?'' sorusunu gündeme taşıdı. İstanbul’un yüksek kesimlerinde kar ve karla karışık yağmur şiddetini gösterdi. Kar, İstanbul'da Anadolu yakasına da giriş yaptı. Ancak İstanbul'da okulların tatil edilmesiyle ilgili henüz bir açıklama gelmedi. 

İSTANBUL VALİSİ ALİ YERLİKAYA'DAN UYARI 

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ise sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Vali Yerlikaya, söz konusu paylaşımında; ''Kıymetli Hemşehrilerim, 14.15 itibarıyla Meteoroloji Bölge Müdürlüğümüzden alınan bilgilere göre #İstanbul’da; Bu akşam karla karışık yağmur ve kar yağışı beklenmektedir. Gerekli tedbirlerimizi aldık Lütfen; 17.00'den itibaren zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayalım.'' uyarısında bulundu.

OKULLAR TATİL EDİLDİ

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya tarafından yapılan son dakika açıklaması ile okullarda 6 Şubat Pazartesi günü eğitime öğretime bir günlük ara verildiği açıklandı. Yapılan duyuruda İstanbul'da beklenen kar yağışı nedeni ile temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarındaki okullarda kar tatili ilan edildiği duyuruldu.

İlgili Haberler