2023 TOKİ kura çekimleri ne zaman yapılacak? İşte TOKİ il il kura takvimi

TOKİ kura çekim tarihleri il il açıklandı.
2023 TOKİ kura çekimleri ne zaman yapılacak? İşte TOKİ il il kura takvimi

2023 TOKİ kura çekimleri ne zaman yapılacak? İşte TOKİ il il kura takvimi: TOKİ kura çekim tarihleri vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerin ardında çoğu planda olduğu gibi TOKİ kura tarihleri de ileri bir tarihe ertelenmişti. TOKİ kuraç çekim tarihleri geçtiğimiz günlerde açıklandı. Yayımlanan takvime göre il il TOKİ kura tarihleri açıklandı. 

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki büyük depremin ardından tüm Türkiye'de hayat durma noktasına geldi. Hal böyle olunca çoğu sınav, program ve TOKİ kuraları gibi planlar ertelenmişti. Depremin üzerinden bir aydan fazla zaman geçti. Bunun ardından yapılacak olan planlar ile ilgili açıklamalar gelmeye başladı .TOKİ  kura çekim tarihleri için takvim yayınlandı. Peki hangi ilde ne zaman kura çekilecek? İşte yanıtı.

TOKİ KURA ÇEKİM TARİHLERİ

8-14 Mart İzmir 12.400 konut

8-9 Mart Afyonkarahisar 3.169 konut

11 Mart Edirne 1.363 konut

12 Mart Kırıklareli 1.189 konut

13-14 mart Tekirdağ 3.098 konut

TOKİ KURA SONUÇLARI SORGULAMA NASIL YAPILACAK?

TOKİ kura çekimleri yapılırken canlı yayın üzerinden tüm Türkiye'ye yayınlanıyor. TOKİ çekişileri bittikten sonra ise sonuçlara e-Devlet üzerinden ulaşılabiliyor. İşte TOKİ sonuçları sorgulama ekranı..

TOKİ KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

İlgili Haberler