Ziraat Bankası müşterilerinin cebini dolduracak! Harcama yapana 250 TL ödenecek!

Ziraat Bankası ocak ayı kampanyalarını sonlandırmasının ardından hız kesmeden şubat ayı kampanyalarını duyurdu. Yeni kampanyasını duyuran banka, 250 TL'yi müşterilerine hediye edeceğini açıkladı.
Ziraat Bankası müşterilerinin cebini dolduracak! Harcama yapana 250 TL ödenecek!

Ziraat Bankası müşterilerinin cebini dolduracak! Harcama yapana 250 TL ödenecek! - Ziraat Bankası 2023 yılı kampanyalarını düzenli olarak yenilemeye devam ediyor. Şubat ayı ile birlikte kampanyalarında değişikliğe giden Ziraat Bankası, Bankkartlıalra özel kampanyasını açıkladı. Resmi internet sitesi üzerinden kampanyanın detaylarını duyuran Ziraat Bankası, ''Şubat Ayına Özel Toplamda 250 TL Bankkart Lira'' açıklamasına yer verdi. Bu doğrultuda kampanya katılım koşulları da belirlendi.

ZİRAAT BANKASI 250 TL KAMPANYASI

Bankkart saahiplerine şubaat ayına özel 250 lira değerinde Bankkart Lira hediye edeceğini duyuran banka, ''Şubat ayına özel her 500 TL ve üzeri alışverişinize 50 TL toplamda 250 TL Bankkart Lira'' ifadelerine yer verdi. 28 Şubat 2023 tarihinde sona erecek olan kampanyanın katılım koşulları da açıklandı. ''Bankkart'ınız ile anlaşmalı giyim, aksesuar, kuyum, saat, çiçek ve kozmetik üye işyerlerimizde tek seferde yapacağınız her 500 TL ve üzeri alışverişinize 50 TL toplamda 250 TL Bankkart Lira verilecektir.'' diyerek katılım koşullarını da açıkladı. Bankanın açıkladığı katılım koşulları da sıralandı.

ZİRAAT BANKASI 250 TL KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI

Ziraat Banaksı, 28 Şubat tarihinde sona erecek kampanyaya ilişkim ''Bankkart'ınız ile anlaşmalı giyim, aksesuar, kuyum, saat, çiçek ve kozmetik üye işyerlerimizde tek seferde yapacağınız her 500 TL ve üzeri alışverişinize 50 TL toplamda 250 TL Bankkart Lira verilecektir.'' diyerek kampanya katılım koşullarını şu şekilde açıkladı;

  • Kampanya 28 Şubat 2023 tarihine kadar geçerlidir.
  • Kampanyaya Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr'den veya SUBAT250 yazıp 4757'ye SMS göndererek katılım sağlanması gerekmektedir.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.
  • Harcama tutarı için Bankkart'ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler geçerli sayılacaktır.
  • Aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.
  • Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yüklenecektir.
  • Bir müşterinin kampanyadan kazanabileceği en fazla Bankkart Lira tutarı 250 lira olarak belirlendi.
  • Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda kazanılan Bankkart Liraların geri alınacağı kaydedildi.

Ziraat Bankası'nın kampanyasına katılım hakkında detaylı bilgi için resmi intenet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler