Vakıfbank'tan kuyruk oluşturacak ilan! 2015 model Renault markalı o model bedavaya satışa çıktı

Durmaksızın artan araç fiyatları Şubat 2023 tarihi ile birlikte yeniden güncellendi. Uygun fiyatlı araç arayışında olan vatandaşlara dikkati çeken bir araç ilanı Vakıfbank Gayrimenkul'den geldi.
Vakıfbank'tan kuyruk oluşturacak ilan! 2015 model Renault markalı o model bedavaya satışa çıktı

Vakıfbank'tan kuyruk oluşturacak ilan! 2015 model Renault markalı o model bedavaya satışa çıktı - Vakıfbank tarafından faaliyete geçirilerek müşterinin bilgisine sunulan Vakıfbank Gayrimenkul adlı internet sitesi üzerinden çeşitli ilanlar yayımlanıyor. Otomobil,  konut, arsa ve iş yeri satışlarının yapıldığı Vakıfbank Gayrimenkul adlı sitede satışı yapılan taşınmazlar piyasaya göre uygun fiyatlarıyla dikkati çekiyor. Vakıfbank Gayrimenkul aracılığıyla satılık araç ilanları yayımlanmaya devam ederken söz konusu sitede yer alan Renault markalı otomobil fiyatı ile araç sahibi olmak isteyenlerin radarına girdi.

VAKIFBANK GAYRİMENKUL OTOMOBİL SATIŞI DEVAM EDİYOR

Vakıfbank'ın geliştirdiği Vakıfbank Gayrimenkul, birbirinden farklı marka ve model aracı uygun fiyatlarla ilanlara konu ederken satışların teklif usulü ile yapıldığı bildirildi. Bahsi geçen  ilanlarda detaylara yer veren Vakıfbank Gayrimenkul'ün teklif usulü ile satışa sunduğu otomobillerin ilanlarında detaylı bilgilere yer verildi. 

VAKIFBANK RENAULT FLUENCE İLANI

Vakıfbank Gayrimenkul'ün resmi internet sitesi üzerinden yapılan otomobil satışlarında 405 bin liralık başlangıç fiyatı ile 2015 model Renault Fluence otomobil arayışında olanların yakın markajına girdi. Vakıfbank Gayrimenkul'ün araç satışına özel yayımladığı ilanda bahsi geçen model hakkında bilgiler yer aldı. 2015 model Renault markalı Fluence modeli 405 bin liralık başlangıç fiyatı ile teklife açıldı.Buna göre ilanda yer alan detaylı bilgilerde teminat bedeli ve artış miktarına da yer verildi.

RENAULT FLUENCE ICON

Araç Türü: Otomobil
Marka: Renault
Model Adı: Fluence
Model Detayı: Renault Fluence Icon 1.5 DCI EDC 10 PS
Model Yılı: 2015
Yakıt Türü: Dizel
Şanzıman Türü: Otomatik
Kilometre: 207.381
Kasa Tipi: Sedan
Motor Hacmi: 1301-1600 cc
Motor Gücü: 101-125 Hp
Renk: BEYAZ
Başlangıç Bedeli: 405 bin lira
Teminat Bedeli: 20 bin 250 lira
Minimum Artış: 1.000 lira olarak belirlendi.

​​​​​​​
 

İlgili Haberler