Uşak İl İstihdam Kurulu 2021 yılının ilk toplantısını yaptı

Uşak İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2020 yılı 1. Olağan toplantısı, Uşak Valisi Funda Kocabıyık başkanlığında gerçekleştirildi.
Uşak İl İstihdam Kurulu 2021 yılının ilk toplantısını yaptı

Valilik toplantı salonunda video konferans salonundan yapılan toplantıda; istihdam ve mesleki eğitim politikalarının oluşturulmasını, istihdamı koruyucu, geliştirici ve işsizliği önleyici tedbirler ile uygulanacak aktif işgücü programlarının belirlenmesi, istihdam etkinliklerinin ve mesleki eğitim uygulamalarının izlenmesi ve değerlendirilmesine yönelik çalışmalar yapılması konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.

Toplantının açılışında konuşan Vali Kocabıyık, “İstihdamı ve sanayileşmeyi artırmak amacıyla İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulumuzun yaptığı toplantılar, ilimiz ekonomisinin gelişmesinde çok önemlidir. Bugün de İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulumuzla istihdamın mesleki eğitim politikaları ile gerçekleştirilmesi; istihdamı koruyucu, geliştirici ve işsizliği önleyici tedbirler ile uygulanacak aktif iş gücü programlarının belirlenmesi; istihdam etkinliklerinin ve mesleki eğitim uygulamalarının izlenmesi ve değerlendirilmesine yönelik çalışmaları ele aldığımız bir toplantı gerçekleştirdik. Güçlü ekonomi, rekabetçi üretim ve verimlilik için yılmadan projeler üretmeye ve çalışmalar yapmaya devam ediyoruz” dedi.

İlgili Haberler