Tarım Kredi Marketlerde kıyma ve kuşbaşı et fiyatları düştü! İşte kıyma ve kuşbaşı kg fiyatları

Tarım Kredi Kooperatif Marketlere kıyma ve kuşbaşı etler indirimli geldi. İşte detaylar.
Tarım Kredi Marketlerde kıyma ve kuşbaşı et fiyatları düştü! İşte kıyma ve kuşbaşı kg fiyatları

Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından yapılan indirimli kıyma ve kuşbaşı etler 1'er kilo paketli halde raflardaki yerini aldı. Et ve Süt Kurumu Ramazan ayı öncesinde et fiyatlarındaki artışın önüne geçmek adına Tarım Kredi Kooperatif Marketler ile bir anlaşma yaparak protokol imzaladı. Buna göre 1'er kg kıyma ve kuşbaşı etler satışa çıktı. Dışarıda satılan etlere göre fiyatları daha uygun olan ve müşteriler tarafından sevinçle karşılanan ürünler o fiyatlardan satışa çıktı. Peki Et ve Süt Kurumu ile yapılan anlaşmaya binaen kıyma ve kuşbaşı 1 kg fiyatı ne kadar?

TARIM KREDİ KOOPERATİF MARKETLERDE KIYMA VE KUŞBAŞI FİYATLAR

Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerin Et ve Süt Kurumu ile yapmış olduğu anlaşmaya göre Kurum tarafından paketlenen etler marketlerin raflarında yerini aldı. Ramazan ayında talebin çok olacağı et ürünlerine gelen zamlara engel olabilmek için yapılan bu anlaşma müşterilerin işine yaradı. Müşteriler dışarda 200 300 TL'ye alabilecekleri et ürünlerini anlaşma sayesinde 140/ 150 TL'ye alabildiklerini dile getirdiler. 

Buna göre Tarım Kredi Kooperatif Marketlerde yapılan kampanya ile kıymanın kg fiyatı 140 TL iken kuşbaşının kg fiyatı ise 150 TL olarak satılmaktadır. Tüm müşterilerin bu kampanyadan yararlanmaları için kıyma ve kuşbaşı paketlerinden sadece birer paket alabiliyorlar. 

Yapılan bu indirimden memnun olan müşteriler dışarıdan 200 300 TL'ye alabilecekleri ürünleri burada daha indirimli aldıkları dile getirerek bu durumdan memnun olduklarını iifade ettiler. Bu indirimin devamını dilediklerini de açıklamalarına eklediler. 

İlgili Haberler