Nakit ihtiyacı olanlar buraya! TEB 3 ay erteleme özelliği ile 100 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlara güzel haber bu kez TEB'den geldi. TEB 100 bin TL ihtiyaç kredisi imkanını 12 ay vade fırsatı ile sunmaktadır.
Nakit ihtiyacı olanlar buraya! TEB 3 ay erteleme özelliği ile 100 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üsten zam yapıldı. Bu zamlar karşısında vatandaşın ise alım gücü iyiden iyiye düştü. Yapılan bu zamlar sonucunda nakit ihtiyacı artan vatandaş ise bankaların sundukları ihtiyaç kredisi fırsatlarını araştırıyor ve karşılaştırıyor. Kendi bütçelerine en uygun olan kredi fırsatlarını bulmak için araştırma yapan vatandaşlar için bizde Uşak Gündem olarak ihtiyaç kredisi fırsatlarını sizlere sunuyoruz.

TEB internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu kredi fırsatına göre 100 bin TL'lik kredi için 12 ay vade fırsatı sunmaktadır. En fazla 36 ay vade fırsatı ile kredi imkanı sunulmaktadır. Ayrıca 3 ay erteleme özelliğine sahiptir. Faiz ve vade oranları müşterilere göre değişiklik gösterebilmektedir.

TEB müşterisiyseniz CEPTETEB İnternet Şubesi, Mobil Uygulama ve teb.com.tr'den kolayca başvurabilirsiniz. Eğer TEB Müşterisi değilseniz; teb.com.tr’den kolayca başvurunuzu yapabilirsiniz. 

TEB 100 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ VERİYOR

TEB internet sitesi üzerinden ihtiyaç kredisi fırsatını duyurdu. Buna göre 100 bin TL'lik ihtiyaç kredisi için 12 ay vade fırsatı sunulmaktadır. Aylık faiz oranı ise yüzde 1,55 olarak belirlenmiştir. Bu şartlarda çekilen kredi için aylık taksit ödemesi tutarı ise 2825,91 TL olarak belirlenmiştir. Sizde ihtiyaçlarınıza uygun olduğunu düşüdüğünüz kredi için başvuru yapmak isterseniz bankanın internet sitesi üzerinden daha detaylı bilgiler alabilirsiniz. Aşağıda TEB internet sitesi üzerindeki kredi hesaplama sistemi ile hesaplanmış kredi özellikleri bulunmaktadır. 

İlgili Haberler