SSK Bağkur Emekli Sandığı'ndan emekli olanlar dikkat! Açıklama geldi çift maaş ikramiye birden yatacak

Türkiye'de 14 milyona yakın emekliler için ödemeler duyurulmaya devam ediyor.
SSK Bağkur Emekli Sandığı'ndan emekli olanlar dikkat! Açıklama geldi çift maaş ikramiye birden yatacak

SSK Bağkur Emekli Sandığı'ndan emekli olanlar dikkat! Açıklama geldi çift maaş ikramiye birden yatacak - Türkiye'de 14 milyona yakın emekliler için ödemeler duyurulmaya devam ediyor. Bu doğrultuda ülke genelinde yaşayan 14 milyon emekli için bankalar tarafından yeni fırsat ve kampanyalar duyurulurken gelen haberlere göre ise üç ayrı özel bankanın da bu süreçte emeklilere kredi imkanı tanıdığı ifade edildi. Emeklilere sunulan en önemli özellikler arasında ise şüphesiz düşük vade tutarları ve faiz imkanları yer alıyor. Emekli vatandaşlar için aylıklarında 10 katına kadar kredi kullanabileceği bu durumlarda da bankalar tarafından düşük faiz olanakları ile beraber nakit ödeme de bulunuyor.

Emekli vatandaşlara bankalar tarafından sağlanan ödemeler arasında şüphesiz iki ayrı kredi modülleri de yer alıyor. Buna göre ise bu süreçte de ilk seçenek aylıklarını o bankaya taşımak olurken emekliler de farklı bankalar üzerinden maaş almaları durumunda da bankalara maaş taşıma yaparlarken bu süreçlerde fırsat ve kampanyalardan da faydalanabilmekte. İki seçenek arasında da kredi kampanyasının detayları araştırılıyor. Emekliler için bankalardan farklı olanaklar sağlanırken çok farklı kampanyalara da tanık olunabilmekte. Emekli maaş müşterisi olan emekliler bu süreçte daha yüksek ödemelreden de faydalanma imkanına erişebiliyor.

EMEKLİLERE DEV ÖDEMELER

Türkiye'de geçen dönemler de Albaraka Türk ve Kuveyt Türk bankaları harekete geçerken bu süreçte emekli vatandaşlara da sağlanacak olan kredi kampanyalarında pek çok emeklinin faydalandığı belirtilirken kampanyayı da sürdürecek olan özel bankaların yer aldığı ifade edildi. Özel bankaların tarafında da kredi fırsatlarının da uygun olacağı anlaşılırken şartların da uygunluğu gözlemlendi. Bankalar emeklilere hızlı onay süreci ile 50 bin TL'yi bulan kredi kampanyalarına start verirken bu süreçte de bankanın vade oranları en az 24 ve en fazla ise 36 ay arasında vade değişerekde taksit erteleme imkanlarının yer aldığı belirtildi.

Akbank tarafından da emeklilere sağlanan kredi kampanyaları mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirebiliyor. Emekliler yüzde 0 faiz oranıyla 10 bin TL kredi için başvuru da bulunabilirken bu süreçte de yüzde 0 faiz ve 10 bin lira taksitli nakit avans kullanma imkanına da uygulamadan erişim sağlayabilmektedir.

Akbank harici de Denizbank tarafından da emeklilere özel kredi destekleri duyuruluyor. Emekli vatandaşlara farklı ve avantajlı kampanya sağlayan Denizbank'ın faizsiz ve nakit avans desteğiyle emeklilere ve diğer müşterilere de bu doğrultuda önemli destekler iletmiş olmakta. Bu fırsatlarda da emeklilere birçok bankadan sağlanan ayrıcalıklarda nakit avans desteğinde 5 bin lira limitler kullanılabiliyor. 

İlgili Haberler