Sıfır araç satın alacaklara güzel haber! Dacia en ucuz otomobilini o fiyattan satışa çıkardı

Sıfır araç satın alacaklara güzel haber geldi. Dacia mayıs ayında fiyatları güncelledi. Dacia en uygun fiyatlı modelini satışa çıkardı.
Sıfır araç satın alacaklara güzel haber! Dacia en ucuz otomobilini o fiyattan satışa çıkardı

Sıfır araç satın almak isteyen vatandaşlar otomobil markalarının güncel listelerini takip etmeye devam ediyor. Mayıs ayının gelmesiyle birlikte otomobil fiyatları tekrar güncellendi. Listeler internet siteleri üzerinden duyurulmaya başlandı. Peki Dacia Mayıs ayında hangi modellerine zam geldi? Ne kadar zam geldi? En uygun fiyatlı aracı hangisi? Fiyatı ne kadar? İşte tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan zamlardan otomotiv sektörü de nasibini aldı. Otomobil markaları her ay yüzde 5 ve üzeri zam ekleyerek güncel fiyatlarını yayımlamaya devam ediyor. Dacia da mayıs ayında gerçekleştirilen zamlardan sonra güncel fiyatını yayımladı. Peki Dacia en uygun fiyatlı aracı hangisi oldu? Uşak Gündem olarak sizler için otomobil markalarının yayımlamış oldukları güncel fiyatları yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. İşte detaylar.

DACİA MAYIS AYI EN UYGUN FİYATLI ARACI O FİYATTAN SATIŞTA

Daci mayıs ayında fiyatlarını güncelledi. Buna göre en uygun fiyatlı aracı ise belli oldu. Dacia mayıs ayında en uygun fiyatıl aracı Sandero Stepway oldu. İşte Dacia Sandreo tüm versiyonlarının fiyat listesi;

Sandero Stepway Essential Stepway Tce 90 bg

Mayıs fiyatı 618.000 TL

Sandero Stepway Essential Stepway Eco-G 100 bg

Mayıs fiyatı 651.000 TL

Sandero Stepway Essential Stepway Tce 90 bg CVT

Mayıs fiyatı 662.000 TL

Sandero Stepway Expression Stepway Tce 90 bg CVT

Mayıs fiyatı 686.900 TL

Yukarıdaki güncel listede görüldüğü gibi Dacia en uygun fiyatlı aracı Sandero Stepway Essential Stepway Tce 90 bg oldu. Bu aracı mayıs ayı güncel fiyatı ise 618 bin TL olarak satışa sunuldu. Sizde bu tarz haberlerden anında haberdar olmak istiyorsanız Uşak Gündem haber sitemizi takip etmeyi unutmayın. 

İlgili Haberler