Sıfır araç satın alacaklar buraya! Yapı Kredi 48 ay vade ile taşıt kredisi veriyor

Yapı Kredi internet sitesi üzerinden taşıt kredisi detaylarını duyurdu! Peki Yapı Kredi taşıt kredisi faiz oranı ne kadar?
Sıfır araç satın alacaklar buraya! Yapı Kredi 48 ay vade ile taşıt kredisi veriyor

Yapı Kredi internet sitesi üzerinden taşıt kredisi fırsatını duyurdu. Yapılan duyuruya göre banka sıfır ve ikinci el araç alacaklar için 48 aya varan vade fırsatı ile taşıt kredisi vereceğini duyurdu. Peki kredinin detayları nelerdir? Yapı Kredi taşıt kredisi faiz oranı ne kadardır? İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üsten zam yapılmıştır. Yapılan bu zamlardan otomotiv sektörü de kötü etkilendi. Hal böyle olunca sıfır ve ikinci el araç satın alacak olan vatandaşlar artan fiyatlar karşısında bankalar tarafından sunulan kredi fırsatlarını araştırmaya ve kendi ihtiyaçlarına en uygun olan krediyi araştırmaya başladılar.

Bizde Uşak Gündem olarak sizler için bankalar tarafından sunulan kredi fırsatlarını araştırıyor ve sizlere sunmaya gayret ediyoruz. Peki Yapı Kredi tarafından sunulan kredinin detayları nelerdir? İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

YAPI KREDİ TAŞIT KREDİSİ FIRSATININ DETAYLARI

Yapı Kredi taşıt kredisine göre sıfır araçlar için aracın kesin fatura değeri  üzerinden ikinci el araçlar için ise aracın kasko değeri üzerinden kredi tutarını belirlemektedir. Buna göre aşağıdaki sisteme göre kredi fırsatı sunulmaktadır;

  • 0-400.000 TL aralığında ise tutarın %70’ine kadar ve maksimum 48 ay vade ile,
  • 400.000,01-800.000 TL aralığında ise tutarın %50’sine kadar ve maksimum 36 ay vade ile,
  • 800.000,01-1.200.000 TL aralığında ise tutarın %30’una kadar ve maksimum 24 ay vade ile,
  • 1.200.000,01-2.000.000 TL aralığında ise tutarın %20’si ne kadar ve maksimum 12 ay vade ile taşıt kredisi Yapı Kredi tarafından sunulmaktadır. 

 BAŞVURUSU SIRASINDA İSTENEN BELGELER

Başvurusu sırasında banka tarafından müşteriden istenilen belgeler şu şekildedir;

  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • Sıfır km araç alacaksanız proforma fatura
  • İkinci el araç için aracın ruhsatı veya geçici tescil belgesi

Bu belgeler ile Yapı Kredi'nin sunmuş olduğu kredi fırsatından yararlanabileceksiniz. 

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

Banka tarafından sunulan örnek kredi ödeme tablosu 150 bin TL'lik kredi tutarına göre hesaplanmıştır. Buna göre 150 bin TL'lik kredi için aylık ödenmesi gereken faiz oranı yüzde 4,79 olarak hesaplanmıştır. Ayrıca aylık vade ise 48 aydır. İşte örnek kredi ödeme tablosu;

 

Çeşitli bankalar tarafından sunulan kredi fırsatlarından haberdar olmak ve karşılaştırma yapabilmek için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler