Sıfır araç alacakların dikkatine! Peugeot 408 o fiyattan satışa çıktı

Peugeot 408 mayıs ayı fiyatları güncellendi. İşte güncel fiyatlar.
Sıfır araç alacakların dikkatine! Peugeot 408 o fiyattan satışa çıktı

Sıfır araç alacaklar araba markalarının fiyatlarını yakından takip ediyorlar. Peugeot'un C segmentinde SUV kodları ile tasarımı ile kapış kapış satılan Peugeot 408 Mayıs ayı fiyatı güncellendi. Geçen senenin ekim ayında Türkiye'de da satışa sunuldu. Fasback tasarımlı bu yeni model 408'i Allure ve GT donanım paketleriyle Türkiye'de satışta. Peki Peugeot 408 Mayıs ayı güncel fiyatları ne kadar? İşte detaylar.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlardan otomobil sektörü de kötü şekilde etkilendi. Otomobil markaları her ay yüzde 5 ve üzeri zam yaparak listelerini internet siteleri üzerinden güncellemeye devam ediyor.

Bizde sıfır araç alacak olan vatandaşlar için bu listeleri yakından takip ediyoruz. Peki Peugeot 408 modelinin güncel mayıs ayı fiyatları ne kadar? İşte güncel fiyatlar.

PEUGEOT 408 MAYIS AYI GÜNCEL FİYATLAR

Peugeot 408 mayıs ayı güncel fiyatları markanın internet sitesi üzerinden yayınlanmıştır. Bazı otomobil markaları bir ayda iki kez zam yaparak fiyatlarını iki kez güncelliyor. Bu güncellemelerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. İşte geçtiğimiz ay ile bu ay arasındaki fiyat karşılaştırması. 

Yeni 408 ALLURE 1.2 PureTech 130hp EAT8 otomobilin nisan ayı f iyatı 1 milyon 110 bin TL iken mayıs ayı fiyatı ise 1 milyon 186 bin 500 TL olarak zamlanmıştır.

Yeni 408 GT 1.2 PureTech 130hp EAT8 ise nisan ayı fiyatı 1 milyon 283 bin TL'yken mayıs ayı güncel fiyatı ise 1 milyon 370 bin TL olarak listelerde yerini almıştır.

Bu tarz haberlerden anında haberdar olmak için www.usakgundem.com haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler