Sıfır araç alacaklar kaçırmayın! Nissan o aracını düşük faizli 240 bin kredi ile satışa çıkardı

Sıfır araç alacakların dikkatine. Nissan o aracı için kredi imkanı sunmaktadır. Ayrıca bir de 40 bin TL nakit indirimi bulunmaktadır. İşte detaylar.
Sıfır araç alacaklar kaçırmayın! Nissan o aracını düşük faizli 240 bin kredi ile satışa çıkardı

Sıfır araç satın alacakların kaçırmaması gereken fırsat. Nissan internet sitesi üzerinden kredi fırsatlarını duyurdu. Satış kampanyaları bölümünde duyurulan bu satış fırsatına göre 240 bin TL'lik kredi için 12 ay vade imkanı sunulacakken yüzde 0,99 faiz oranı uygulanacak ya da 40 bin TL nakit alım indirimi fırsatı sunulmaktadır. Peki söz konusu kampanyanın detayları nelerdir?

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlardan otomotiv sektörü de etkilendi. Otomobil markaları ise satışları artırmak için ve sıfır araç satın almak isteyen vatandaşlara bazı kolaylıklar sunmak için kampanyalarını internet siteleri üzerinden duyurdu. Buna göre Nissan 240 bin TL kredi imkanı sunmaktadır. 12 ay vade imkanı ve yüzde 0,99 faiz oranı uygulanmaktadır. 

Uşak Gündem olarak sizler için otomobil markaları tarafından yayımlanan güncel listelerli takip ederken aynı zamanda satış kampanyalarını da duyurmaya devam ediyoruz. Nissan tarafından sunulan ve internet sitesi üzerinden duyurulan bu satış kampanyasının detayları haberimizde yer alıyor.

SIFIR ARAÇ ALACAKLAR KAÇIRMASIN

Sıfır araç satın almak istiyorsanız Nissan'ın bu kampanyası tam size göre. Nissan QASHQAI E-POWER otomibilinde kredi imkanı sunmaktadır. Bu kredi imkanına göre 240 bin TL'lik tutar için 12 ay vade ve 0,99 faiz oranı bulunmaktadır. Bunun dışında bir de nakit alımlarda 40 bin TL indnirim kampanyası da bulunmaktadır. Bu ikisinden birinin tercih edilmesi gerekmektedir. 

Bu tarz haberlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için sunulan satış kampanyalarını araştırıyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. İşte detaylar. 

İlgili Haberler