Petrol Ofisi dev kampanyasını duyurdu! Benzin motorin ve LPG otogaz alırken depoyu fulleyene 75 TL indirim müjdesi geldi

Akaryakıt fiyatları yükselişini sürdürürken ucuz benzin motorin ve LPG otogaz almak isteyenlere 75 TL indirim müjdesi Petrol Ofisi tarafından açıklandı.
Petrol Ofisi dev kampanyasını duyurdu! Benzin motorin ve LPG otogaz alırken depoyu fulleyene 75 TL indirim müjdesi geldi

Petrol Ofisi dev kampanyasını duyurdu! Benzin motorin ve LPG otogaz alırken depoyu fulleyene 75 TL indirim müjdesi geldi - Türkiye'nin en büyük akaryakıt istasyonu zincirlerinden biri olan Petrol Ofisi yeni kampanyasını duyurdu. 

İş Bankası ile ortak olarak hazırlanan kampanya kapsamında akaryakıt alımlarını Petrol Ofisi bayileri üzerinden Maximum kredi kartı ile ödeme yapanlara 75 TL'lik para puan ile indirimli akaryakıt satışı yapılacağı ilan edildi. Kampanyadan yararlanmak istiyorum diyen kişilerin alım yapmadan önce kampanyaya başvuru yapmaları gerekiyor. 

PETROL OFİSİ 75 TL'LİK İNDİRİMLİ BENZİN, MOTORİN VE LPG OTOGAZ NASIL ALINIR?

PO kampanyalar bölümünden yapılan açıklamada "Maximum Kartınız ile Maximum anlaşmalı akaryakıt istasyonlarından 2-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri ilk akaryakıt ya da otogaz alışverişinize 75 TL MaxiPuan! Kampanya katılımlı olup katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz. Katılmak için İşCep veya Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılabilirsiniz" ifadelerine yer verilerek başvuru kanalları açıklandı. 

İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil edilecek. İşte ödül kullanımı hakkında merak edilen detaylar:

MaxiPuan’ların 06.06.2023 tarihinde en son kullandığınız kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 31 Temmuz 2023’dür.

Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 75 TL MaxiPuan kazanabilir.

Kampanya kriterlerinin yerine getirilmesi ve kampanya kapsamında en son kullanılan kartın Maximum Kart olması durumunda ödül MaxiPuan olarak yüklenecektir.

Kampanya kapsamında kullanılan en son kredi kartının Maximiles özellikli kredi kartı olması durumunda ise MaxiMil’e dönüştürülebilir MaxiPuan olarak yüklenecek ve tercihe bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecektir.

Maximiles kredi kartları ile kazanılan MaxiPuanlar MaxiMil olarak uçak bileti alımında ve otel rezervasyonlarında kullanılabilecek olmakla birlikte açık avans bulunması durumunda kazanılan MaxiPuanlar ile avans kapatılması mümkün olamayacaktır.

Kampanya 31 Mayıs 2023 tarihine kadar geçerli olup bu tarihe kadar tek seferde en az 750 TL'lik akaryakıt alımı yapan kişiler 75 TL'lik puan ödülü kazanacaklar. 

İlgili Haberler