Hepsiburada Fenomen İndirim günleri başladı! 3 gün sürecek! Sepette yüzde 50 net indirim var

Hepsiburada Fenomen indirimleri başladı. 22 Mayıs tarihinden itibaren başlayan bu indirimler 25 Mayıs tarihine kadar devam edecek. Kampanyanın detaylarına Hepsiburada web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.
Hepsiburada Fenomen İndirim günleri başladı! 3 gün sürecek! Sepette yüzde 50 net indirim var

Hepsiburada 2023 Mayıs ayında Fenomen İndirimleri'ni duyurdu. Birçok üründe yüzde 50 net indirim var. Ayrıca yapılan harcamaya göre de indirim yapılmaktadır. Peki Fenomenler İndirimi'ne özel sunulan Hepsiburada kampanyasının detayları nelerdir? Haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapılıyor. Yapılan bu zamlardan dolayı vatandaşların alım gücü iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar kampanyaları yakından takip ederek indirimleri kaçırmak istemiyorlar. İşte Hepsiburada tarafından sunulan Fenomen İndirimlerinin detaylar haberimizde yer alıyor. 

HEPSİBURADA MAYIS AYI FENOMEN İNDİRİMLERİ BAŞLADI

Hepsiburada Mayıs ayında sunulan indirimlerini açıkladı. 22 Mayıs tarihinde başlayan bu indirim tam 3 gün sürecek. Yani 25 Mayıs 2023 tarihinde bitecek. Buna göre kozmetik, süpermarket ve çocuk ürünlelrinde yüzde 50'ye varan indirimler sunuldu. Ayrıca 300 TL ve üzeri alışverişlerde ise ek yüzde 15 indirim var. İşte detaylar haberimizde.

Hepsiburada Fenomen İndirimleri kapsamında süpermarkette Alpro tekli süt ürünlerinde fiyat 54,95 TL olarak sunulacaktır.

Marakna Lütfen ürünlerinde ise sepette yüzde 40 indirim bulunmaktadır.

Komili markalı ürünlerde 500 TL harcamada 50 TL indirim yapılacaktır. 

Bunların yanında Lipton markalı ürünlerde yine sepette yüzde yüzde 40 indirim var.

Kozmetik ürünlerde La Roche Posay ve Vichy gibi markalarda ise 500 TL harcamalarda yüzde 15 indirim var.

The Body Shop ürünlerinde sepette yüzde 50 indirim bulunmaktadır. 

23 Mayıs tarihinde moda ürünlernide akşam saat 18.00'den itibaren tüm indirimlere ek olarak 250 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL indirim yapılacaktır. 500 TL ve üzeri alışverişlerde ise 100 TL indirim yapılacaktır. 

İlgili Haberler