O belediyenin çalışanlarına talih vurdu! En düşük maaş 11 bin 500 lira oldu

2023 yılında asgari ücrete yapılan zammın yanı sıra bazı belediyelerin de yaptığı zamlar gündeme gelmeye devam ediyor. Ankara'nın Kahramankazan Belediyesi'nden de işçilere bir zam haberi geldi.
O belediyenin çalışanlarına talih vurdu! En düşük maaş 11 bin 500 lira oldu

O belediyenin çalışanlarına talih vurdu! En düşük maaş 11 bin 500 lira oldu - 2023 yılında asgari ücrete yapılan yüzde 54,6 oranındaki zammın ardından maaşlar 8 bin 506 liraya yükseldi. Yapılan zammın ardından bazı ilçe belediyeleri de asgari ücretin üzerinde yaptıkları zamla personelini mutlu etti. Ankara'nın Kahramankazan Belediyesi de işçilerine yenib bir zam müjdesi verdi. 

EN DÜŞÜK MAAŞ 11.500 LİRAYA SABİTLENDİ

Kahramankazan Belediyesi, en düşük işçi maaşını 11 bin 500 liraya sabitledi. İşçilerin belediye birimlerindeki kıdemlerine göre yapılan zam oranının da artırıldığı kaydedildi. İşçilerin belediye birimlerindeki sorumluluklarına ve kıdemlerine göre rakamın arttığı da kaydedildi. Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz da yapılan maaş zammına ilişkin bir açıklamada bulundu. Başkan Oğuz tarafından yapılan açıklamada ''Emeklerinizi ve çabalarınızı görüyorum. Tüm çalışanlarımıza verdiği emeklerden dolayı canı gönülden teşekkür ediyorum. Kahramankazan Belediyemizde en düşük işçi maaşı 11.500 TL oldu. Birimlerdeki sorumluluklarına ve kıdemlerine göre bu rakam artmaktadır. Tüm işçi kardeşlerime hayırlı olsun. Rabbim, maaşlarınızı bereketli eylesin.'' ifadelerine yer verdi. Belediye işçileri zamdan memnun olduklarını dile getirirken en düşük işçi maaşının 11 bn 500 lira olduğu birkaç belediye daha bulunuyor. 

İlgili Haberler